| nasoasatonciu a întrebat:

Am 13 ani si nu am nici in bustiera ce sa pun. Va rog fara jigniri. Daca stiti vreo metoda de marire a sanilor lasati un comentariu dar daca veniti cu "esti prea mica sa te gandesti la chesti dintr-astea, du-te si joaca-te in fata blocului" atunci lasati-o balta. Sa nu imi spune-ti sa imi pun silicoane pentru ca aratati ca numai atata va duce mintea. Si nici de sutien push-up pentru ca mi se pare o pacaleala pentru baietii mai fraieri. Si nici de pastile pentru ca mai mult ca sigur nu au nici un efect. Nu sunt o curva sau o pitipoanca pentru ca ma intereseaza chestia asta dar am fete mai mici decat mine in clasa care au pieptul de 10 ori mai umflat decat al meu. Cu fata si cu restul corpului nu stau rau. Nu frecventez fast-food-urile si am inceput sa merg sa iau lecti de inot pentru ca am auzit ca ajuta.M-am saturat sa mi se spuna: "Vrei sa fi cu x? Pune-ti silicoane!" Sa nu imi spuneti sa nu imi pese de parerea celorlalti pentru ca e imposibil. Daca, conteaza problema tehnologica mi-a venit acum un an. Cel mai bun raspuns primeste FUNDITA!

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ai rabdare. Singura cale de a-ti marii sanii este sa-ti pui silicoane. Fiecare fata se dezvolta in felul lui, sau tu esti un caz mai plat ca sa zic asa. Se vede ca tu esti complexata de marimea sanilor si asta duce la scaderea increderii in fortele tale de seductie. Stai calma, nu te-a placuta x si y. mare chestie, exista destui baieti. Sunt unii care chiar prefera fetele mai plate si fara forme.

Răspuns utilizator avertizat
| positivity a răspuns:

Ai doar 13 ani, cât ai vrea să ai sânii? În primul rând fiecare persoană e diferită. Ţie îţi cresc mai greu, altora mai repede. Dar, dacă îţi doreşti atât de mult, am auzit că pătrunjelul ajută la creşterea sânilor. Încearcă, dar să nu crezi că vei obţine rezultate din prima zi. E nevoie de timp, plus că sânii încă mai au timp să se dezvolte. happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cand ai sa ai 18 ani ai sa iti pui silicoane daca vrei asa de mult sa ai sanii mari. pana atunci nu ai nicio solutie, ce citesti pe net sunt doar vrajeli.

| nasoasatonciu explică (pentru suntserios):

Nu vreau sa am sanii mari, ci normali. nu as vrea dupa sa se zica, ca sunt deformata sau ceva de genu

| Selegean a răspuns:

Asteapta sa mai cresti.

| Selegean a răspuns:

Asteapta sa cresti.