FĂRĂ FOND DE TEN, PUDRĂ ŞI ALTE MĂGĂRII. Şi să-ţi intre bine în cap asta.
Totul începe de la alimentaţie. Plus că e şi "vârsta coşurilor". Asigură-te că nu mânânci prea multe chestii uleioase cum ar fi chipsuri, seminţe, şi alimente prajite în mult ulei.
Spală-te pe faţă cu săpun (dar nu lichid, că ăla nu-i bun de nimic), sau ia-ţi un exfoliant. Pune pe o bucăţică de vată nişte spirt şi dă-te ca lumea acolo unde ai coşuri (şi nu te opri nici dacă te pişcă). Poţi încerca să le storci pe cele foarte mari, dar dacă nu-ţi iese ca lumea las-o baltă că pe următoarea zi se fac duble.
Dacă nici aşa nu merge, poţi căuta o cremă anti-coşuri care să funcţioneze pentru tipul tău de piele.
Şi-ţi zic din nou, fără fond de ten sau pudră! Ambele intră în pori şi coşurile doar se vor înmulţi. Plus că la vârsta asta nu ar trebui să le foloseşti.
Nu e nevoie sa folosesti fond de ten. Du-te la un plafar(farmacie)si ceri asa: ACTIVA FVS PENTRU PUNCTE NEGRE SI ACNEE.Contine propolis si ajuta foarte mult.si eu folosesc si merge. Iar dupa 8-10 zile cumperi tarate sa elimine resturile de cosuri si puncte negre.Mai multe detalii sunt pe sticluta. O sticluta costa 6, 5 lei adica saizec si cinci de lei vechi si are 30 ml. Daca te- am ajutat da-mi funda.
Aceste composure sunt specifice varstei.si eu am... uneori. cele care sunt superr urate, le mai acopar cu fond de ten.sa zicem ca merge. dar mai bine e sa le lasi asa. poti merge la un medic, dermato cred dar toti avem cosuri la aceasta varsta.eu am folosit o solutie care e pentru ochi.si mi le-a mai uscat.insa in fiecare seara poti pune niste creme pe o discheta si sa dai pe fata. e cel mai bine.iti hidratezi fata si ai sa fii surprinsa sa vezi cata "mizerie" se strange.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
clawdyutzu întreabă:
Crisipopescu întreabă:
patrizia696 întreabă: