| AnemonaP a întrebat:

Am 13 ani. Si sunt fata. Are ceva daca beau mereu cate 1-2 pahare de bere? funda
P. S. Fara raspunsuri ridicole vb serios

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,pai cam are ca asa 1-2 pahare si te inveti apoi tot mai mult, alcoolul creaza dependenta si mai ales la 13 ani e cam devreme.Asa daca bei un paharel din cand in cand nu e bai, dar daca bei zilnic cate 1-2 pahare e cam prea mult.Asa vei ajunge sa bei tot mai mult, pana te trezesti peste 2-3 ani ca nu mai poti sta fara bautura si sincer acum fara suparare unei fete ii sta foarte urat beata,e urat acum pe bune,asa la o petrecere se mai intampla nu e chiar asa grav,la distractie,dar sa ajungi sa nu mai ai stare daca nu bei,e grav.
La varsta ta si ca fata,te sfatuiesc sa nu mai bei,e pentru sanatatea ta,berea in cantitai mici nu iti face rau,dar totusi consumand mereu, se agraveaza situatia, ai grija.

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Este foarte rau! Si berea are alcool! Si alcoolul,la varsta ta are efecte dezastruoase! Vei deveni dependenta de alcool si iti vei distruge viitorul si viata! Daca acum, cand esti in formare ii dai corpului alcool, el va avea nevoie mereu de el, pentru ca l-ai format asa! Esti o viitoare alcoolica!

| fluturas a răspuns:

Mereu adica zilnic?
e destul de mult doua pahare zilnicstraight face o sa ajungi dupa un timp alcoolica, las-o mai usor si eu mai beau bere dar nu asa des si cel mult un pahar

Răspuns utilizator avertizat
| oAnna a răspuns:

Pai las'o si tu mai moale happy stii vorba aia...''ce e prea mult strica ''

Răspuns utilizator avertizat
| Marrriaaa a răspuns:

Daca bei de mica, sau esti obisnuita si nu ti-a facut rau pana acum, nu cred ca ti se va intampla nimic:*

| NebuniaLuSalam a răspuns:

Nu are nimic doar ca distrugi ficatii incet incet, dar vorba de la Robotzi : " Fac ce vreau ca e ficatzii mei" asa ca este treaba ta si personal si eu inchin un paharel de vin cu colegii. Distractie Placuta :*

| Solanoo a răspuns:

N-are fato bea cat de mult poti si cat iti trebuie! Doar asa faci sange sa nu mai ingheti de frig! Si de aia e facuta viata sa o traiesti cum iti place.

| Voinicuuu a răspuns:

Nu,dar vezi sa nu devii dependentawinking