anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si sunt m-am transferat la o alta scoala de acomodat m-am acomodat cat decat dar vreau sa imi fac o gagica i u stiu cum, ccel mai rau imi e frica de lti baieti superiori mie.

2 răspunsuri:
| Aliutza a răspuns:

Nu exista baieti superiori tie, decat in ceea ce priveste varsta. Fii dragut cu toata lumea si fa`ti curaj sa inviti fata care iti place in oras, la un suc sau la cinema. Sau la o plimbare, ca tot vine primavara. Nu te descuraja daca iti refuza invitatia. Incearca s`o faci sa te cunoasca mai bine, sa`si dea seama ca esti un tip de treaba si poate ca o sa se razgandeasca.
Daca nu se razgandeste, atunci ramaneti prieteni si atat. Incearca sa cunosti mai multe persoane inainte sa hotarasti care e cea potrivita pentru tine.
Fii atent si la semnele pe care ti le dau colegele tale. Poate ca deja sunt cateva fete innebunite dupa tine.
Bafta!

| kissmealiss a răspuns:

Ai 13 ani? date la fetele de varsta ta si nu intrece nikiotada masura.iar cu privire la baietyy"superiori" nu-i baga in seama ca st doar niste cocosi dorniki de afirmere bafta in gasirea gagicii