| teamo a întrebat:

Am 13 ani si toti prieteni mei au avut primul sarut, e rau ca eu nu l-am avut adica as vrea dar am niste motive care imi impun sa fac asta
1.Imi e frica
2. Daca nu stiu sa sarut
3. Si pootin scarbalaughing
Si imi e cam frica daca ma prind parinti? Cati dintre voi le ati spus parintilio de primul saraut?

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Prin punctul 1) am trecut totioh go on
2) nu e adevarat.Cu toti stim sa sarutam, asa cum atunci cand eram mici stiam sa sugem lapte de la piept
3)Nu are de ce sa iti fie scarbawinkingNu e asa cum zic prietenii taitongue
Astea nici macar nu se pot numi probleme.Ideea e sa iti gasesti un partener.Asta reprezinta problemawinking

| ionika17 a răspuns:

Nu este rau ca nu ai avut primul sarut, gandeste ca ai doar 13 ani, va veni si timpu tau stai linistit.Si nu ii mai crede u pe prieteni tai ca toti s-au sarutat ca eu nu cred ca e asa i-ai vazut nu cred asa ca nu mai tot crede minciunile la toti, si chiar daca l-au avut ce?! u nu mai ai timp stai linistit ca iti va veni si randu tau.Si nu iti fie frica ca nu sti sa raspunzi ca vine totul de la sine.Si de ce sa iti fie scarba asta chiar nu am auzit daca iubesti persoana cu care v-ei fi nu cred ca iti va fi scarba, dar stai pana la urma de ce ti-ar fi scarba chiar nu inteleghee hee hai bafta ca reusesti u si apropo de parinti u te saruti in fata la parinti ca sa te prinda curaj succeswinking fundita?

| doroteea a răspuns:

Stai linistita eu am aproape 15 ani si nu m-am sarutat niciodata dar nu mi-e frica si nici scarba chiar mi se pare ceva dragut

| BubuLina999 a răspuns:

Mai eu am 14 ani si inca nu am avut parte de un sarut. nu imi e rusine sa recunosc da sincer ma gandesc si eu la asta. cum o sa fielaughing dar nu iti face probleme din cauza sarutului. el o sa vina in momentul potrivit. cat despre frica nu are de ce pentru ca o sa fiti voi 2. eu cred ca orcine stie sa sarute ca doar nu din prima incercati sarutul frantuzesclaughing scarba.hmmmm.sa sti ca atunci cand vine momentul o sa uiti si de scarba si de tot;-):-d. si cu parintii nu e mare scofala ca doar suntem si noi copiii la varsta in care are loc anumite schimbari:-p si o sa inteleaga, ce naiba doar nu o sa ne omoare pentru un sarut :-d.eu sper ca ti.am fost de ajutor *pwpici*. funditabatting eyelashes**

| wanda a răspuns:

1.nu te manancawinking

2.nimeni nu se naste invatat

3.si mie mi. a fost dar mi. a trecut repedelaughing

4.mama e bff-ul meulaughingdeci stie totbig grin

| Madalina1455684 a răspuns:

Pai daca tot ti-e frica incearca mai intai cu un bebeluslaughing
Serios!
Vezi acolo cum iese si apoi testezi si pe un baiatwinking
ii bagi limbuta in gura si vezitongue
Ca ala mic siguri si-o baga si pe a lui in gurita tabig grin

Buna... nu are de ce sa-ti fie scarba de primul sarut, si in legatura ``Daca nu stiu sa sarut`` stai relax lasate purtat/a de val, si nu are de ce sa-ti fie scarba numai daca cel cea cu care te saruti a mancat usturoi, cepa si mai ales daca ai o guma in gura ii mult mai bine...cunosc un baiat care cand a invatat sa se sarut se saruta cu fetele si dupa ce termina mergea dupa bloc si vomita, cred ca daca iti faci iluzi ca ii scarbos chiar iti este scarba dar daca nu, nu cred ca ai dc sa fi stresat/a

| wastingmytime a răspuns:

Dar dc sa fie rau ca nu te'ai sarutat pana acum? stai linistit(a), lor o sa le para rau ca in loc sa isi traiasca frumos copilaria, incercau sa fie "la moda". si in plus u esti mai speciala decat ei pentru ca ink mai ai inocenta si puritate.nu te lua dupa toti pustanii de varsta ta! fii tu! incepe o relatie atunci cand simti ca a sosit timpul! si pana la urma ce conteaza parerile colegilor/prietenilor tai? ei te'au crescut? ei ti'au dat mankre, bani, si ti'au facut toate poftele? nu.parintii tai au facut asta.cred ca merita macar sa stie ce se intampla cu copilul lor, nu? ai grija de tine si asculta numai de parintii tai! invata sa deosebesti binele de rau! si ce e cel mai important:roaga'te si citeste Biblia.asta chiar te va ajuta mai mult decat oricine.bafta!love struck

| Maddu a răspuns:

Primul sarut este frumos mai mult decat un sarut se poate numi o atingere calda a buzelor cand ele fac contact se produce magia iar daca nu sti nimeni nu se naste invatat.adica unul dintre voi trebuie sa stie si cu timpul iti va fi mult mai usor.Nu e nimic rau in asta o sa-l ai cu persoana pe care o doresti Frica n-are de ce iti alegi o persoana ingrijita, draguta pe care o placi te cuprind fiorii asa e prima data. Nu sti, prima data nimeni nu stie, Scarba? E o inchipuire si teama pe care o au toti prima data dar dupa aceea n-o sa mai fie sentimentul.numai daca nu-ti place persoana,! si stai linistita.Cand dai de gustul lui, sa vezi ce-ti mai place:XParintii? Pai pentru ce atata timp cat e doar un sarut inocent?

| tototo a răspuns:

Acest sarut de care iti este "frica " poti sa il ai cand vrei tu dar trebuie sa il ai atunci cand va fi momentu.:X:X:X poyyy eu nu l.am avut cand trebuie eu eram cu un baiat X si nu imi placea de el si totusi l.am sarutat in fata baiatului pe care il iubeam cu adevarat :X:X cryingcrying asa ca te sfatuiesc sa nu te grabesty acela a fost primul meu sarut si a fost aiurea...mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa imi dai si mie id tau big grin? sunt cam in aceeasi situatie si poate avem ce discuta tongue P. S:baiat 13 ani(id recres20)winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iubesti persoana respectiva nu are de ce sa iti fie scarba