| NuAmNumeAl a întrebat:

Am 13 ani, sunt în clasa a 6 a si o sa rămân repetent. Din păcate nu am mers aproape tot anul, doar 3 4 luni. De ce? Pai, în mare parte părinții. Pentru ca după acele câteva luni, m-am închis foarte adânc în mine. Habar n-am de ce, mi s-a mai întâmplat și în trecut sa mai lipsesc, câteodată pentru ca voiam "atenție" sau pentru ca imi era frică de un profesor. Știu și eu, e vina mea. Am fost un prost ca după ce nu am mai mers o săptămână mi-a fost frica sa mai merg, pentru ca aveam niște profesori mai mistocari si colegii în mare parte își băteau joc de mine. Si uite asa s-au adunat extrem de multe luni în care nu am mai mers. Îmi e oarecum și frica sa ies pe afara pentru ca probabil ma întâlnesc cu cineva și ma întreba de ce nu am mers atât sau începe sa își bata joc de mine. Intr-un fel mi-am stricat viata, pentru ca o sa fiu în a 6 a si la anul. Majoritatea copiilor o sa își bata joc de mine. Si alte chestii pe care personal ma irita și ma deranjează. Și știu și ca nu trebuie sa îmi pese, dar totuși vorba se tot duce și uite asa, ma fac tot mai tare de ras. Sunt prost pentru ca am făcut niște alegeri care mi-au "stricat" viata. Și pentru ce? Pentru ca părinții mei se certau tot timpul, nu le păsa de mine și alte chestii foarte nasoale. Nici nu știu sincer de ce scriu asta aici, doar ca aici ma simt liber, pentru ca nu ma cunoaște nimeni :p
Sorry pentru greșeli dar e 2 dimineața.

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu diriginta vezi dacă poți recupera. Dar chiar din motiv că înțeelgi bine situația ta, să faci ceva peste vară cu problemele familiale.
Mai scrie aici ce pățești iar noi o să încercăm să te ajutăm.

| Andreeush a răspuns:

Du-te la școală și vorbește cu diriginta ta, vezi dacă poți rezolva cumva situația ta.

| Emma30555 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu diriginta, poate mai e o cale sa treci clasa, esti inca mic si poate ti se ofera o sansa, daca mai poti recupera. Daca nu, mergi inainte, toate greutatile vor trece, dar e foarte important pentru viitorul tau sa termini scoala, o sa se rezolve problemele tale incetul cu incetul, cu rabdare si un sa incerci sa fii mai puternic, ai toata viata inainte

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!