anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 Unde credeți ca aș avea cel mai mult succes în dans și muzică? (Referindu-mă la țară) ca opțiuni aveam America, coreea sau România dar nu știu în care țară poți avea cel mai mare succes…sfaturi?

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar in Romania, daca esti foarte buna.

| dullcat a răspuns:

Daca esti extrem de bun, ai noroc si cunosti persoanele potrivite, poti avea succes si in Romania.

| mODIN a răspuns:

Sansa sa te muti in alta tara datorita carierei in dans e aproape de zero. Romania sa fie!

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru mODIN):

rolling on the floor de ce sa fie sansa 0 ma? Nu mai descurajati oamenii ba, in rahatu asta de tara si daca esti bun la ceva sunt sanse mai mici sa ajungi cineva, decat in america de exemplu.In tara asta de 2 lei 90% din chestii merg pe premiza are taticu bani? Daca nu, iesi afara.N-ai observat asta pana acum?

| mODIN a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Haoleu, ce-mi plac astia ca tine care zic de Romania ca e tara de doi lei. Si unde e mai bine, ia spune?
Imi place si ca ai dat SUA ca exemplu de loc mai bun, se vede ca nu prea urmaresti stirile si ce se petrece acolo.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru mODIN):

De fapt mie imi plac astia ca tine rolling on the floor, vere ai dreptate america e o tara de cacao cand e vorba de siguranta ca da ide toti criminalii, da nici noastra nu e asa cum o laudati voi in plm.Pt tine daca vrei sa fii doar un taranoi cu un job normal sa o iei pe una sa te casatoresti sa te inmultesti si sa muncesti ca bou pe 2000 de lei pana la pensie ca doar atat vrei de la viata, normal ca ti se pare o tara buna, dar vezi tu in secolul 21 ROMANU deschis la mine, NU MAI VEDE CA SCOP PRINCIPAL AL VIETII multiplicarea.Asa ca sunt unele meserii pe care nu le poti face in tara asta de rahat, pentru ca dai de fomisti care se gandesc DOAR LA BANII LOR si LA STOMACU LOR.
Hai sa le luam pe rand:
Zi-mi niste fotbalisti ACTUALI BUNI din ROMANIA, care sunt buni pentru ca au muncit din greu si NU PENTRU CA MAMICA SI TATICU au bani, sau sunt cunoscuti.
Zi-mi niste actori ACTUALI(actuali inseamna sub 30 de ani, nu hodorogi) care joaca in filme pentru ca sunt buni, nu pentru ca mamica si taticu au influente si asa mai departe.Nu stiu de ce va tot cacati pe voi atat cu nationalismul pl mele,daca ronaldo se nastea in Romania acum era salahor,nu fotbalist,ca la noi daca esti sarac nu joci,aia in portugalia l-au luat pentru talentu lui, nu pentru cati bani avea tacso, care apropo nu avea, ca ronaldo se ducea si cersea la mac donald cate un hamburger dracu.
Daca stau acum sa iti aliniez toate disciplinele si toate meseriile pe care le poti face, nu ma poti contrazice cu nimic ca nu ai dreptate.
Daca esti femeie si vrei sa fi model sau chestii de genu trebui sa ti-o tragi cu directorul, firmei sau cu impresaru.Asa e in tara asta de rahat rolling on the floor, daca te duci la spital trebuie sa-i platesti idiotului ala bani pentru consultatie cand tu in *** platesti taxe si impozite la stat, pentru acele servicii.Si lista continua, stati toti sa va cacati pe voi ca ce bine e in tara noastra, da daca vrei sa fii doar un **** cu un job normal si sa muncesti toata viata pe 2000 de lei si ai 2 SCOPURI MARI SI LATE IN VIATA adica sa te casatoresti si sa faci copii,e tara perfecta, dar daca vrei sa faci si tu ceva realizabil, in asa fel incat cand mori sa mori ca un om important si nu doar ca pleava societatii atunci nu poti.
In afara sigurantei ca nu te taie unu in mijlocul noptii daca iesi pe afara nu exista alte beneficii in tara, aa mai e beneficiul MOMENTAN ca femeile nu sunt asa tampite ca alea din america care sa viseze barbati care sa castige milioane de euro lunar, BINE USOR, USOR o sa ajunga si la noi influentele astea si toate carpele o sa se creada importante si o sa creada ca ele merita sa stea toata ziua cu pasaricu in sus fara sa faca nimic ca doar sunt femei nu?

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Pai normal ba ca sunt niste cariere nobile, vrei sa dau ca exemple salahori sau vanzatori? Carierele nobile sunt astea in care muncesti ca sa ajungi cineva, nu astea in care toti nea ionii pot ajunge. Politist sau pompier de exemplu poate ajunge orice nea ion daca invata 2 luni si aici nu tine de pile pentru ca ca sa ajungi un amarat de agent o poate face oricine.
Ti-am zis ca acele cariere le poti avea la noi APROAPE DOAR DACA AI CASCAVAL sau RELATII, aia e ideea si asta e puru adevar.Ti-am si zis pune-mi aici tu niste exemple de oameni realizati pe care nu i-a ajutat mamica si taticu sau nu au avut nevoie de cunostinte(relatii) ca sa faca meseriile alea.Si nu pune exemple de meserii de 2 lei pe care le poate face si ionica din varfu dealului, nu pune de astea cum spuneam si mai sus vanzator, agricultor si asa mai departe.Ma refer strict la meserii nobile, meserii in care trebuie sa ai pile in ROMANICA(meserii catalogate pentru oamenii inalti in societate) nu pentru pleava.