Buna, intr-adevar cum ziceau si ceilalti, pentru inaltimea ta proportiile sunt normale. Pentru sport, cauta o activitate care sa iti placa si incepe intr-un ritm lejer, nu iti forta corpul din prima cu sute de exercitii, mai ales daca nu ai facut pana acum. Poti incerca inot, tenis, tae bo, yoga. Cu legumele, experimenteaza diferite tipuri si retete. Modul de preparare le schimba gustul si tinand cont de varietatea de pe piata, cu siguranta vei gasi si alte legume care sa iti placa. Asta e important nu doar pentru a slabi, ci pentru a avea un corp sanatos in general. Pentru cresterea stimei de sine, caci aici este de fapt problema reala, poti urma cursuri de dezvoltare personala. Sunt tot mai populare si foarte eficiente. Succes!
Omg :o 1, 80 inaltime? la 14 ani. ce tare si nu stiu, la 1, 80 avand 60 kg, nu cred ca esti grasa! si cu burta, serios..ai zis si tu ''PUTINA'' deci e clar ca e ceva doar in capul tau. si totusi, nu ar fi vorba de o dieta..sa mananci numai legume nu inseamna ca tii dieta renunta la paine..cipsuri,suc etc. fa niste abdomene nu stiu. oricum nu cred ca ai nevoie, sincer...
O salata de varza cu morcovi nu iti face rau. De asemenea nici cerealele nu iti vor face rau(cele crunchy iti fac rau deoarece au mult zahar).
Ulei la mancare sa fie putin(daca se pune).
vyly întreabă: