Daca erai mai inalta puteai linistita sa te faci model si atunci sa vezi ce le mai ardea de comentat. Daca nu poti sa te ingrasi, si te-ar atrage domeniul asta concentreaza-te pe crescut in inaltime. Sau, mergi si fa-i sala cu greutati sa-ti dezvolti muschii.
Gura lumii n o inchizi oricum.O sa comenteze ca esti o balena si trebuie sa slabesti Daca tu te simti bine asa si n ai nici o problema de sanatate din cauza asta nu vad nici un motiv pentru care ar trebui sa te ingrasi.Si fii atenta si la persoanele care se i au de tine. Daca s mai grase atunci poti sa le inchizi usor gura Si daca nu atunci e strict problema ta cat cantaresti.Gandeste te ca altele vomita de 7 ori pe zi sa arate ca tine Daca vrei sa te ingrasi pentru ca asa simti tu, un nutritionist ti ar spune mai bine ce ai de facut. Oricum te invidiez, eu si milioane de alte femei care mancam si ne ingrasam si sunt cele ca tine care raman mereu slabeGandeste te la asta fata viitoare cand se ia cineva de tineBafta la ingrasat!
Stai calma, eu am 42 in prezent, si aproape 20 de ani ...eu cresc in inaltime, nu in latime (am 1, 70 si acum 3 luni aveam 1, 68)
Daca nu ti "menit" sa te ingrasi, poti sa faci orice.Ai arderi bune.
Si eu am luat si medicamente, si injectii, si tot felul de porcarii sa ma ingras.Si nu ma ajuta nimic.Si sincer deja is obisnuita cu modu in care arat.Nu pot sa zic neaparat ca ma deranjeaza
Eu am cateva kg in plus si lumea imi spune sa mai slabesc, dar mie imi place cum arat, mai bine eu te sfatuiesc sa fii asa cum vrei, iar daca vrei cu orice pret sa te ingrasi, eu zic sa nu-ti mai distrugi sanatatea cu mancaruri nesanatoase si sa te apuci de sport care sa-ti dezvolte masa musculara si nu vei mai parea chiar asa de slaba si vei arata mai bine garantat, poti incerca squat challenge pentru picioare, abdomene sau gasesti pe Youtube diferite exercitii pentru patratele sau depinde de ce iti doresti tu sa lucrezi, te-am pupat si mult, mult succes
Eu ma confrunt cu aceeasi problema...dar am inteles ca oricum o sa ma vorbeasca lumea daca ma ingras asa ca am decis sa raman cum sunt: orice subiect de discutie asupra ta va "expira" odata si odata.
Stii povestea cu magarul, batranul si copilul? Daca o stii ar trebui sa stii si ca orice ai face tot nu inchizi gura lumii
P.S.: eu cred ca e mai bine sa fii mai slaba decat grasii care te vorbesc
Eu iti recomand sa ramai asa cum esti. Nu lua in seama batjocora. Stiu ca e foarte rau. Însă e foarte greu sa slabesti odata ce te-ai ingrasat, oricum te vei ingrasa pe parcurs ce mai cresti. Nu te stresa
Ar trebui sa nu ii bagi in seama si sa vorbesti cu ei, sa te inteleaga gandeste-te doar la tine
Lolkkk întreabă: