| AlexandraT15 a întrebat:

Am 14 ani, am fost la fel de fel de medici pentru analize... simtome : durere in zona pieptului /inimii, oboseala incontinua, plang foarte usor, cand optimista cand pesimista...
ce pot sa mai fac?

3 răspunsuri:
| Angyclon a răspuns:

Cred ca te pot ajuta. Am avut si eu problema asta si am fost la un cardiolog. Si eu am avut aceleasi simptome. Mi-a zis ca am o insuficienta mitrala. Poti sa cauti pe google. Din cauza asta oboseala. (prin oboseala poti sa zici ca obosesti si cand alergi sau faci prea mult efort fizic?). Mi-a mai spus si ca din cauza asta devin emotiva si pot avea stari schimbat-oare(cum ai zis, cand pesimista cand optimista) si atunci cand devin foarte trista din punct de vedere emotional (de ex te-a parasit prietenul la care tineai foarte mult sau ai certuri in familie etc) simt o durere fizica in dreptul inimii. (cum ai spune, te doare sufletul). Eu as spune sa vorbesti cu mama ta despre vizita la cardiolog profesionist din alt oras daca trebuie. Mult succes. Sper ca te-a ajutat raspunsul meu.

| Anonym111 a răspuns:

E posibil sa ai o depresie straight face schimba`ti modul de viata, e foarte rau sa intri in depresie, chestia asta se rezolva cu psihiatrii etc.nu vrei sa ajungi in stadiul acela. Ai avut vre`un iubit si te-a parasit?, poate din cauza aceasta. Draga mea fi fericita inca esti copil tongue Bafta:*big hug ai grija mare de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repeta intrebarea scriind la inceput : "pentru dl. dr. Bogdan Doroftei"