Eu zic că e normal, fiecare are momente ciudate, poate de neînțeles. Am ajuns la concluzia asta întâlnind din ce în ce mai multe persoane care se află în starea asta.
Si eu sincer sunt asa si nu consider a fi un defect neaparat, pur si simplu asa sunt eu, o fire copilaroasa la exterior dar cu o minte foarte diferita de aspect... consider ca, cei ce sunt asa, isi traiesc mai mult copilaria, dar cand va veni vremea sa se desprinda de casa parinteasca vor avea ceva probleme
Da, e normal sa ai astfel de ganduri, te maturizezi. Cu totii am gandit asa ca tine intr-o anumita parte din viata, chiar si acum mai am niste ganduri de om nebun, zic eu. Deci, nu te speria, este ceva normal sa se intample asta. Sfatul meu este sa-ti faci prieteni cu care sa vorbesti orice, chiar si cu mama ta, cine crezi ca te intelege mai bine, daca nu ea? Te pup. SI nu mai gandi negativ
Ceea ce ti se intampla tie e specific trecerii de la copilarie la adolescenta! toti am trecut prin perioada asta! in aceasta perioada esti foarte confuza insa nu-i nimic rau in a-ti inchipui viitorul! e un lucru chiar bun ca visezi cum vei arata in viitor.insa ca sa eviti din greseli poti avea incredere in mama ta care sigur iti va da un sfat bun in orice problema intalnesti! eu am 19 ani tot visez.seara pana adorm ma gandesc cum as arata eu peste cativa ani cu o sotie frumoasa si 2 copii sanatosi! astea face parte din telurile pe care le ai in viata! Nu mai tine sentimentele in tine, da-le drumu la exterior, spune oamenilor ce simnti si nu mai fii misterioasa!
Varsta asta e oribila.Momentul in care stai ca prostul si te uiti in oglinda si nu te vezi. Vrei total altceva si cauti fericirea, dar tot timpul este loc de mai bine si orice gand negru te doboara usor si cand sa te ridici vin altele si altele...(nu stiu daca ti se vor parea prostii ce-am scris, dar asta simt dupa o lunga sedinta de plans)
E normal sa simti ca vrei sa te apropii si nu poti, ca vrei sa te schimbi si nu poti si cam orice lucru iti vine in cap si dupa sa descoperi ca nu poti.Si dupa ciudata intrebare visele chiar se indeplinesc sau e doar o iluzie trecatoare(...)
Nu stiu daca e normal, eu nu ma simt frumoasa daca ma dau cu o crema dar da am ganduri ff ciudate despre tot si dupa aceea imi vine sa plang, nici cum nu mi le pot scoate din minte, dar zambeste, la mine reuseste, la orice, daca iau o nota mica imi vine sa plang inauntrul meu dar rad, ca dusmanca mea sa nu imi faca zile acre :/ fiecare are un dusman nu? dar sa nu schimbam subiecutul de tot, cred ca cel mai bine e sa zambesti, sa iti scoti lucrurile urate din minte cat poti ( la fel ca mine) si sa faci ce iti convine si ce e normal, nu stiu cat te ajut dar eu am scris ce am simtit
Buna! Ceea ce ai tu este complet normal ) Eu inca imi mai imaginez unele lucruri, de exemplu ma vad stand pe o scena si cantand eu zic ca esti perfect normala.Si eu am avut faza cu tristetea, pur si simplu ma simteam ciudat si nu voiam sa fac nimic, sa nu vorbesc cu nimeni, doar sa ma gandesc daca o sa ma dau jos din pat sau sa mai dorm putin Aa si eu am 16 ani, asa ca nu te ingrijora ) Este varsta la care incepi sa te gandesti si la altele, sa iti faci tot felul de probleme.Nu iti face griji, esti foarte bine.Dar daca vrei, vorbeste si cu mama ta.Eu asa am factu.La inceput a ras de mine dar apoi mi-a zis ce ti-am zis si eu tie acum.
Deci, esti normala
Da... La varsta asta si eu ma comportam la fel... Imi doream sa fiu ceva ce stiam ca nu aveam sa fiu niciodata. Dar totusi speram. Uneori ma lua plansul cand ma gandeam ca nu sunt cum as vrea sa fiu, nu ma simteam iubita si nu ma simteam frumoasa. Dar cu timpul m-am schimbat. Pentru ca au avut loc unele evenimente in viata mea care m-au maturizat.
Stai linistita, e perfect normal. Si lasa gandurile negre!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
misauratcuviata întreabă: