| smsamif a întrebat:

Am 14 ani.imi place de o fata de 13 ani si am id ei. am schimbat 2 vorbe cu ea dar una doua s-a sfarsit. am vorbit cu ceva colegi de ai ei si le am spus sa i spuna ca mi place de ea. vad ca nu prea da semne ca ar fi ceva? ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna! Exista posibilitea ca ea sa nu te placa sau colegii ei sa nu-i fi zis. Poti afla care din variantele astea sunt in felul urmator:
Du-te la ea, fara rusine si intreab-o. Sau, roaga un coleg de-al tau, care in acelasi timp ti-e si prieten sa se duca la ea si s-o intreabe. PE cineva, care esti sigur ca ii va transmite mesajul, ba chiar ii poti urmarii dintr-un unghi mai retras, ca sa vezi daca ii va zice. Dar, cel mai bine ar fi s-o intrebi tu, caci poate ii va fi rusine sa recunoasca in fata lui/ei. O zi buna!

3 răspunsuri:
| Claudiu120719 a răspuns:

Poi ori colegi tia nu iau spus ori ea este timida si nu vrea sa se indragosteasca sau sa aiba o relatie crede-ma stiu cum sunt fetelebig grinbig grinbig grin

| LaRiiuU a răspuns:

Pai sa-ti faci curaj si sa-i spui tu direct ca iti place de ea. Ar fi doua motive pentru care nu-ti da semne:
1.- Pentru ca s-ar putea sa nu-i placi
2.- Ca colegii ei nu i-au spus nimic.
sper sa te ajutebig grin

| zzzzzzz1111 a răspuns:

1 nu cred ca ideea de a le spune unor prieteni cati place de o fata e buna, cu timpul ai sa vezi ca cel mai bine e sa ti iei inima in dinti si sa te duci tu la ea sa vorbiti sa stai pe langa ea sa i castigi increderea asa ca la momentul potrivit cand veti fi numai voi 2 spune-i ce simti pentru ea si daca ar vrea sa stea cu tine bafta.