| mykeyy a întrebat:

Am 14 ani...mama si tata imi spune ca sunt prea mic ca sa pot avea o relatie cu o fta de 13 ani si ca sa fiu mai clar, ma si sarut cu ea ce parere aveti? este bine?

13 răspunsuri:
| girlloveboy a răspuns:

Daca o iubesti incearca sa ti in secret si cand crezii ca potii fii curajos sa le faci o supriza sa vii cu ea la usa si sa o prezintii sa stie si parintii tai sa stie ce fel de fata ai de aface...winking
succes...paa:*

| BubuuLinna a răspuns:

Pai atunci ma tem ca va trebuii sa'i spui parintilor tai ce se intampla. ii zici ca ti ff mult la ea ...pentru ca atunci parintii tai nu au ce face. va trebuii sa accepte.mai bine ii spui mamei tale pentru ca o femeie stie cum e sa ai o relatie si poate te mai ajuta stiu eu.:*:* multa bafta funda?:*

| lovefan a răspuns:

Buna! Parerea mea e ca, desi nu iti convine, nu ai varsta potrivita. Mai asteapta macar pana la 15 ani, de atunci ar trebui sa inceapa totul. Poti sa ai o relatie de prietenie stransa cu aceasta fata si acum, dar sa nu includa decat faptul ca va tineti de mana, iesiti undeva, la un suc, teatru, film, etc. impreuna si cam atat. Nu lua in nume de rau ceea ce iti spun parintii, iti vor doar binele, mai asteapta un an si ai sa vezi tu singur cum vei deveni mai matur si mai responsabil. Sper sa a intelegi ceea ce este bine pentru tine si tine cont de sfaturile parintilor, poate in sinea ta zici,, eh, sunt din alta epoca, ce stiu ei, acum asa e modern'' dar ai sa iti dai seama in viitor ca au avut drepatate. Bafta!

| iauru a răspuns:

100% cred ca ar trebui sa ai o relatie. te ajuta sa te maturizezi si oricum odata si odata tot se va-ntampla.nu cred ca in zilele noastre sa ai prietena la 14 ani e ceva neobisnuit dimpotriva sunt cu gramada care la 14 nu mai sunt virgini/e.totusi si parinti ai au dreptate dintr-un punct de vedere pe care oricat ti l-ar explica tot n-o sa fii de acord cu el asa ca treci peste voia lor sau impaca-te cu gandul

| master_3159 a răspuns:

Sincer nu cred ca tot timpul trebuie sa ii asculti pe parinti! Mai bine sa faci ce iti zice tie inima, nu conteaz cat dureaza asa inveti cum e treaba cu dragostea, ei zic ca esti prea mica ca sa te protejeze in caz de despartire dar sincer mai bine inveti cum e cu despartirea in astfel de relatii decat atunci cand cresti si chiar simti cu adevarat pentru acea fata!

Si faza cu sarutul, in ziua de azi te saruti si fara sa fi cu acea fata, vezi copii la 9-10 ani deja se saruta pe gura fara probleme deci numai e un lucru de "oameni mari" sarutul!

Deci mai bine invata singur cum e treaba! Mult succes iti doresc si sa fi iubit!

| master_3159 a răspuns:

Si o mica completare fac la ce am zis!

Va sfatuiesc sa va tineti parinti aproape, sa ii aveti tot timpul la greu langa voi, la varsta asta se zice ce treaba am eu cu parinti eu imi fac viata nu imi pasa de ei etc, dar cand ajungi sa vezi cate fac ei pentru tine sa poti sa traiesti tu cu internet cu televiziune cu mancare calda cu haine de firma in fiecare luna si toate astea ai sa iti dai seama cat de greu este. Sincer nu e bine sa va certati cu parinti si sa le ziceti "Viata mea fac ce vreau nu ascult de nimeni fac doar ce vreau eu..." si toate din astea. Nu nu este bine cand faceti asta. Sa va zic de ce:

1.Au o experienta mai mare in aceste lucruri decat voi.
2.Stiu cat de cat ce e mai bine pentru tine poate acest bine nu se manifeste la 13 ani la 14 ani se poate manifesta al 17 ani la 18 ani chiar rsi la 20 si ceva de ani.

Deci traitiva viata cu ce prieteni va alegeti voi dar nu traiti fara parinti aproape de voi!

Noapte buna!laughing

| Gabitzooo a răspuns:

Da multi adolescenti sunt impreuna fara permisiunea parintilor daca va iubiti puteti sa va intanliti si sa fiti impreuna si poate cine stiu daca va intelegeti bine si parintivostri vor vedea ca e o rel mai seriosa poate o sa fi de acord Bafta P.S.NU trebuie sa va iubiti la profiu. tongue :{ :[

| Balonashee a răspuns:

Wow e 100% bine pentru ca e ceva omenesc daca nu ma crezi sa stii ca sunt unele cazuri in care sunt copi de 8 ani care au s-au sarutat si mai sunt si copi de 12 care au avut contacte mai serioase... deci in concluzie nu e absolut nimic si cred ca parinti tai sunt prea grijuli. am vazu un parinte care nu lasa un copil afara ca poate il impinge cineva cade si in timpu ala ii cade balconul in cap hai sa fim seriosi...

| FanatiK a răspuns:

Am 13 ani. De unde sa incep.parintii mei sunt ceva de genu numai 10, sa fiu cuminte, sa ii ascult, si sa nu plec asa in agsca...ca golanii.
Un singur cuvant care il pot spune:MY LIFE SUCKS!
Deci eu sunt total inversul asteptariilor parintilor mei, cu exceptia notelor. iau numai 9 si 10.

Sa-ti raspund la intrebare...eu zic sa le spui si le explici ca nu mai esti un copil mic, cum am facut eu... dar nau inteles. Poate la tine merge. Explicale ca te-ai maturizat si este timpul."fericirii".

| Stefana_2710 a răspuns:

La 14 ani mai asculti de parintii tai?laughing
Si...Ar trebuie sa stie ei de relatiile tale? omg...scz cazc. dar esti cam lache

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot da raspuns...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti mult prea mic pentru asa ceva! E in regula daca doar o place si nu o saruti dar, anii tai nimic nu e normal. Sunt barbati care nici la 30 de ani nu au iubite. Ai viata inainte si nu te grabi!

| Dumbledore a răspuns:

Poate ca nu sunt in masura sau dau un sfat chiar aici. dar asa s-a intamplat si la mine acum ceva timp.si mie imi spuneau parintii cam acelasi lucru. dar eu am continuat si a fost ok. doar ca. relatia s. a terminat destul de repede.