| smsamif a întrebat:

Am 14 ani. mi a placut de 2 fete si nu am reusit nimic. adica pur si simplu m am umilit pentru ele... asta e. de data asta m am hotarat sa ma uit la o fata cuminte:-) am vb cu o vecina care e cu ea in clasa. a zis ca e cuminte se straduieste si la invatatura, chestii d' astea. azi am vb (24 mai, 2011) cu un coleg de al ei si mi a spus ca nu are prieten. o zis ca nimeni nu o vb cu ea. deci cum sa fac. baiatu mi o facut rost de id si nr---cum sa incep cu ea? nici nu vreau sa i spun din prima ca o plac ca poate(e genu ca apoi se joaca cu mine) iar apoi vreau sa i fac o impresie buna. oricum fata nu cred ca a avut prieten pan acum. poate va accepta usor? sper sa gasesc cele mai bune raspunsuri de la voi. am uitat sa mentionez ca fata are 13 ani. pa

1 răspuns:
| andra17 a răspuns:

Poti sa incepi prin a intra in vorba cu ea.Trebuie sa aiba si ea o colega cu care se intelege mai bine sau chestii de astea( de ex vecina ta ). Apoi poti sa vorbesti cu ea pe mess, dar vezi sa nu te grabesti. Apoi totul o sa vina de la sine. Daca va intelegeti bine iesiti pe afara etc...si poti sa-i si spui ca-ti place de ea.