anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani [neimpliniti] si de vara trecuta ma masturbez. cam de 4-5 ori pe saptamana. cred ca sufar de ejaculare precoce. cum pot scapa de ea? daca nu ma mai masturbez pot scapa de aceasta boala?

Răspuns Câştigător
| vRaz a răspuns:

Nu suferi de ejaculare precoce, nu e o boala, pur si simplu, esti foarte excitat si termini repede. Toti am avut problema asta. O sa treaca in timp. Desigur, poti sa o lasi putin mai moale. Nu te ingrijora, dupa ce atingi o femeie... iti trece. Sper ca te-am ajutat si daca mai ai nevoie de ajutor, nu ezita sa-mi dai un mesaj.

| BlueScreen a răspuns (pentru vRaz):

Mersi, o voi lasa mai usor straight face vreo luna nu o sa fac si dupa o data pe saptamana maxim straight face iti voi da funda happy

| vRaz a răspuns (pentru BlueScreen):

Hei, nu e vorba sa nu faci nimic o luna... poti sa faci, de doua ori pe saptamana, de trei ori... e ok. dar nu exagera. Mersi pentru funda.

3 răspunsuri:
| SentimentalConsil a răspuns:

Ejacularea precoce este o problema pentru un procent destul de mare dintre barbatii activi sexual. Unii o accepta, altii dispera, dar si mai multi se prefac ca nu exista. Multe medicamente pe piata, multe solutii si remedii naturiste- nimic sigur.� Ce este de facut si cum scapam de ejacularea precoce pare sa devina un subiect lipsit de substanta, insa sunt cateva solutii de succes, despre care ar trebui sa stii.

De foarte mult ori, barbatii cu probleme la prima partida, unde termina foarte repede, vin tare din urma si se transforma intr-o masina sexuala pentru cea de-a doua partida.

Masturbarea inainte de toate

Exista foarte multe povete despre cum pentru a putea sa scapi de esecul primului tur te poti masturba inainte si asa relatia sexuala cu o partenera va fi una mai indelungata si fara probleme. Insa acum, chiar si daca este asa, gandeste-te ca nu intotdeauna vei putea preveni un act sexual.

Varianta in care o lasi pe ea in pat asteptand, tu fugind in baie sa te masturbezi, este una cel putin hilara.

Pe langa acest aspect sunt barbati care dupa ce se masturbeaza isi pierd cheful de a mai intretine relatii sexuale si tot ce isi doresc este sa leneveasca. Daca stii ca esti unul dintre ei, ar fi bine sa nu urmezi acesta varianta.

Mai degraba poti sta de vorba cu partenera ta dupa primul tur si ii povestesti cum tu functionezi mai bine dupa o incalzire.

Daca te si tii de cuvant si in al doilea tur o faci sa tipe de placere, nu cred ca mai tine cineva cont de prima partida mai putin reusita.

Opreste-te si gandeste-te la altceva

In momentul in care simti ca vei termina, nu te panica, relaxeaza-te si oprestet-te putin. Daca trebuie poti chiar sa scoti penisul afara. Pentru a opri o eventuala sjaculare poti apasa cu degetul mare pe capul lui, tinand degetul aratator sub gland.

Daca nu vrei sa para aiurea oprirea ta, poti transforma totul in ceva obisnuit. Sarut-o, schimbati pozitia, bea putina apa sau alte mici trucuri pe care le ai la dispozitie pentru a masca momentul.

Daca este nevoie repeta aceasta faza, insa incearca sa nu grabesti ritmul. Daca sexul se va desfarura mai romantic, te va ajuta mai mult. Nu intotdeauna sexul energic este solutia unui orgasm garantat pentru partenera ta.

O alta solutie ar fi ca in timpul actului sexual sa incerci pe cat posibil sa te gandesti la altceva. La ceva cat mai putin excitant si poate ceva care sa te ajute sa iti pierzi concentratrarea pe partida de sex. Nu o face insa foarte bine, nu trebuie sa iti neglijezi partenera.

Mai sunt si cazurile in care iti poti pierde erectia daca te defocusezi prea tare.

Pentru asigurarea unei partide care sa dureze cat mai mult, incearca sa gasesti o pozitie in care tu ai controlul si poti stabili ritmul. Este important ca atunci cand este panica sa poti controla situatia. Tu stii cel mai bine cand trebuie calmat si cand nu