| carlavlad1996 a întrebat:

Am 14 ani prietena mea cea mai buna si` a inceput viata sexuala de la 13 ani.Acum are aceeasi varsta cu mine si are deja 2 baieti la activ O. o, am fost langa ea pana in momentul in care s` a schimbat, a inceput sa fie disperata dupa atentie si mi` am dat seama ca era prietena cu mine doar pentru asta. Eu am o relatie deschisa cu parintii mei {spre deosebire de ea } ei imi spun ca ar trebui sa fiu langa ea deoarece trece prin momente grela (mama ei e plecata in Italia, tatal ei nici sa nu auda ca are prieten, am inteles ca are si probleme de sanatate ). As vrea sa fiu langa ea dar nu pot sa ii suport fitele si ideea ca e atat de disperata dupa atentie incat ar calca peste orice. Intrebarea e : sa fiu langa ea sau sa imi vad de viata mea ( fiind poate putin egoista)?happy FUNDAAlove struck

Răspuns Câştigător
| romeo78 a răspuns:

Domnisoara, prietenul la nevoie se cunoaste. Deci ramai in continuare langa ea. In legatura cu fitele, poate sa fie altceva de fapt. Sa se simta, neglijata, de exemplu. Iar, nevoie de atentie, poate sa insemne de fapt, o tulburare de comportament, datorita parintilor absenti. Este la o varsta cand are nevoie de parintii. Chiar d-voastra ati spus ca vorbiti cu parintii. Deci, sfatul meu ajut-o. Este una din victimile capitalismului turbat, cand multi parinti sub motivul banilor si-au abandonat copii. Succes!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E mai bine sa nu mai stai cu acea fata ea si-a ales drumul rau si tu nu trebuie sa-i urmezi pasii ai parintii tai care iti ofera sprijin e suficient.

| andrey23 a răspuns:

Arunca-i cateva cuvinte mai "grele" si trezeste-o la realitate. Din cate ai zis tu nu prea o vad cu un viitor prea stralucit happy

| PinkkRosee a răspuns:

Daca nu isi schimba comportamentul, eu cred ca ar trebui sa o lasi cu,, fitele'' ei si sa-ti vezi de viata ta.Mai da-i putin timp sa se hotarasca daca vrea sa ii fii alaturi sau nu.*Daca se schimba, veti ramane in continuare, prietene bune... fundisa...winking?

| Anturaj a răspuns:

Nu prea cred, stii de ce?! pentru ca ea este o fiinta rea vorba ta la 13 ani sex?!(hai sa fim seriosi).Si o sa te intransforme si pe tine in ceva rau, ai putea sa ai si tu alti prieteni mai normali unpic stii! tu ne-ai intrebat pe noi dar tu faci ce vrei...eu zic asa:vezi-ti de viata ta, apropo poate si parinti ei sunt la fel ca ea! ai grija.
E alegerea ta!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dragă Carla,
ești o adolescentă cu capul pe umeri. Continuă să fii la fel de deschisă și comunică în continuare cu ai tăi, dar în ceea ce privește prieteniile, încearcă să fii un pic rezervată. Acordă-i prietenei tale sprijin moral dacă ți-l solicită, dar încearcă să ai propriile tale preocupări și nu te mai încărca cu problemele altora. Ești la început de drum, bucură-te de tot ce te înconjoară, mai copilărește...Matură ai tot timpul să fii.
Take care!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Alegerea e la tine.Deja i-ai dat atentia si prietenia ta.

Ar fi bine sa vorbesti si cu ea de cum se comporta si sa o mai rariti cu vazutul daca chiar te deranjeaza peroana ei.