| Alessia_5785 a întrebat:

Am 14 ani si 60 de kg.As vrea sa slabesc dar nu pot sa ma abtin la mancat si nici nu am timp sa fac sport.Am auzit de ceaiul de salvie este bun in curele de slabire. Timp de 10 zile bei doar ceai de salvie si nu mananci nimic si pierzi 10 kg. Efectul este garantat.As incerca insa imi este cam frica.Voi ce ziceti sa incerc sau e periculos?

6 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Ai 60 de kilograme la ce înălţime? Poate nu este necesara o dieta, poate se rezolva prin miscare si sport.

| AnaBejenaru a răspuns:

Hai sa-ti spun eu cum sa faci. Ceaiul de salvie nu te ajutamdaaaaar poti sa mananci salate,si sa bei ceai verde,sau ceai de coacaze,fara zahar.E foarte bun. Oricum in timpul asta, apucate de putin sport, alearga, fa abdomene, si ai sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara:*

| Morphines a răspuns:

Eee, tu cum vrei sa slabesti. De mancat mananci non-stop. Sport deloc. Trebuie sa tii un regim, sau macar sa scazi din cantitatea de mancare pe care o ingurgitezi* [ big grin ] Daca tot nu faci sport, macar sa faci cateva exercitii zilnice, cum ar fi abdomenelewinking

| Ilusi00n a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa iti pui fundul ala in miscare la cateva ore de sport zilnice si sa lasi ceaiurile laughing

| Seminica a răspuns:

Si eu am fost la fel si am fost la Herbalife si an slabit 12 kg si nu mia afectat sanatatea

| PufuleteCuCiocolataaa a răspuns:

Eu una ti-as recomanda sa faci in felul urmator : Incearca sa nu mai mananci dupa ora 20, si incet incet sa ajungi sa nu mai mananci dupa ora 17.Bea foarte multa apa si nu mai bea sucuri si tot felul. Dulciuri foarte putine.Incearca.Stiu vreo patru persoane care au slabit foarte mult cu apa, fara dulciuri si nemancatul dupa ora 17-18, maxim 20. Sper ca ti-am fost de ajutor.