Eu cred ca te-ar ajuta foarte mult un sutien... Foloseste faptul ca ai sanii mari in avantajul tau. Sunt multi baieti care se uita dupa sanii unei femei... Cauta un sutien care sa-ti vina bine, sa-i faca sa arate cat mai aproape de cum iti doresti sa-i vezi... O sa fie bine...
Baietii au dreptate. Daca sunt atat de mari pe cat spui...ar fi bine sa mergi la medic.alfel vei avea probleme cu coloana.
In rest nu ai de ce sa iti faci probleme.Gandeste-te cate femei isi pun implanturi pentru a avea ceea ce ai tu.
Asteapta sa mai cresti.si vei vedea ca lumea iti va aprecia marimea sanilor.
Dupa 18 ani... daca chiar nu vei fi multumita de ei...vei putea sa intervii chirurgical.
Foloseste sutiene adecvate sanului tau si in special cele cu bretea lata si fara sarme
http://www.lady4ever.ro/3-sutiene-cu-bretele-late--p37150.html
http://sutiene.webox.ro/sutiene-confort.html#
Cod: 5463
Deocamdata nu prea ai ce face decat sa te bucuri de ei.La varsta ta inca nu poti sa intervi asupra lor chirurgical pentru ca esti in crestere.Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa te simti complexata de faptul ca ai sanii mari, asta place baietilor desi ei nu vor sa recunoasca si "rad" de tine.Esti inca mica si nu stii ca in viitor, pe la 16-18 ani, sanii tai vor fi un avantaj pentru tine. Daca se vor dezvolta prea mult si te vor deranja vei putea interveni chirurgical aspupra lor, dar asta mai tarziu. Iar sutienul sa stii ca nu opreste lasarea lor, din contra, daca lasi sanii liberi ei vor deveni mai fermi, insa la scoala poarta sutien. Poate si nsite exercitii fizice ar putea dezvolta muschii pectorali care banuiesc ca ar face ca sanii sa fie cava mai fermi (asta am zis-o de la mine, nu stiu sigur daca e adevarat, poate stie altcineva)Succes, si nu mai fi suparata din cauza rautatilor unor snobi.
Cred ca este prea devreme sa iti faci probleme si sa te gandesti la asta. Rad doar prostii sau invidiosii. Cu siguranta sanii tai au frumusetea lor si vor fi apreciati de cineva. Este bine sa fii preocupata de cum arata corpul tau si sa-l ingrijesti dar niciodata sa nu fii complexata de cum arati. Va aparea cel care iti va diviniza sanii tocmai ca sunt asa cum spui tu - mari. Poarta sutien ca sa opresti "lasarea" lor. Nu mai plange - fruntea sus!
Du-te la medic imediat! Sanii prea mari si implicit, grei, influenteaza negativ pozitia ortostatica si pot deforma grav coloana! Nu mai amana! In caz extrem, daca medicul considera necesar, ti-i poate micsora! Sanatate si succes! NU AMANA!
Nu e o nenorocire. tu ai fost mai precoce si banuiesc, ca in scurt timp si celelalte fetite o sa fie la fel k si tine.nu fi trista.la unii baieti le plac fetele "dotate".
- fericit-oooooooo, fii mindra de bogatia ta, nu-ti mai face probleme, important este sa fii sanatoasa, cuminte, sa asculti de parinti, sa inveti bine si cei dragi tie te apreciaza asa cum esti, nu conteaza gura lumii.
Sincer cred ca dupa ce vei mai creste nu te vei plange ca ii ai prea mari ci din contra te vei bucura. daca vrei sa ti se mai micsoreze mai slabeste asta daca esti un pic plinuta, pentru ca daca slabesti ti se vor micsora si ei. asa ca nu mai plange.si eu ii am mari si sa stii ca mai rar vezi un baiat intorcand capul dupa o femeie cu sanii mici. asa ca suntem 2 norocoase nu ghinioniste. daca intr-adevar sunt prea prea mari da o fuga pana la doctor. dar cel mai bine vb cu mami ta, cu o matusa sau cu cineva mai mare ca tine pentru ca ele/ei stiu mai bine
Cand vei fi mai mare vei fi foarte multumita de sanii tai :)
Nu te lua dupa invidiosi, lasa-i sa rada, stii ca cine rade la urma rade mai bine :D
In legatura cu lasatul sanilor, tot ce pot sa iti recomand este sa porti sutien, nu cu burete ci doar pentru sustinere, iar acasa sa porti o bustiera, sa iti masezi sanii cu o crema pentru fermitate, sa alternezi la dus apa calda cu cea rece si sa faci exercitii cum a zis si "NO GOD"
Link ajutator:
http://www.stilfeminin.ro/......fermi.html
Capul sus si pieptul inainte;)
Te inteleg perect . e un iad.
eu arat total diporportionata.am 1, 66, 53 de kg (am slabit 12 kg intr-o luna). sanii mei sunt mari, lasati, cu vergeturi. trebuie sa port numai bluze largi si inchise la culoare. as da orice pentru un piept plat. as putea sa port orice bluza mi-as dori. de la 11 ani au inceput sa creasca si daca purtam un tricou mai stramt, toti baietii se luau de mine. de la 12 ani nu am mai purtat o rochie sau un tricou care sa nu fie cu 2-3 numere mai mare.
cel mai grav e ca imi urasc atat de mult corpul incat am ajuns sa am probleme de nutritie (uneori nu mananc mai multe zile in sir, apoi mananc foarte mult si imi vine rau). ma izolez, nu am absolut nici un prieten, ma tai, ma simt grasa si extrem de urata, am o depresie serioasa de vreo 4 ani (nu numai din cauza felului in care arat, ci si din cauza unui abuz emotional). uneori stau inchisa in camera mea zile intregi, in pat, plangand. respectul fata de mine insumi e sub 0.
cel mai mult vreau sa slabesc vreo 20 de kg. presusun ca nu o sa mai am piept atunci. dar nu sunt in stare nici macar de atat. vreau doar sa mor.
Pentru Raspunsul anonim: accepta-te asa cum esti. nu exista un standard - sintem oameni cu conformatii diferite si asta ne da personalitate. sint convinsa ca in acel trup de care ti-e jena ai un suflet frumos- pentru el merita sa traiesti. spui ca ai depresie - cauta un preot si vorbeste cu el. incearca si vei vedea diferenta. iti trebuie doar curajul de a vorbi. mergi mai departe
Nu stiu ce sa spun, la 14 ani ii am foarte mici dar stiu ca o sa creasca considerabil. Am si eu in clasa o fata care are sanii foarte marii si totzii baietii ii atinge sanii si o loveste si nu e bine deoarece poti face cancer insa ei nu inteleg asta. Sincer pentru marirea sanilor am auzit tratamente dar pentru micsorarea acestora nu prea adica deloc poate ca a gasit altcineva nu stiu ce sa zic. e pup:*:*:*:X:X
Eu cred ca nu ar trebui sa te jenezi daca ai sani foarte mari, ar trebui sa te plangi daca ai aveai mici.Multe fete se plang ca au sani mici iar tu sa te plangi ca ai sani mari.Nu ar trebui sa pui la suflet ce zic alti tu treci peste cu fruntea sus...Nu te-ai gandit ca ei pot sa fiu si gelosi? De ex eu am tot 14 ani si nu am sanii foarte mari, cu toate ca mi-as dori sa-i am mai mari dar.