| Meyourfriend1234 a întrebat:

Am 14 ani si anul asta termin clasa a 8a. Crushul meu va termina a 9a. Cam de un an ma gandesc sa fac ce urmeaza sa va povestesc. Mai intai, eu ma voi duce la liceu in alta localitate si doar in weekend voi veni in orasul meu, asa ca nu-mi voi mai vedea crushul prea mult. Prietenii mei cred ca el ma place. Si eu planuiesc ca, dupa ce termin a 8a, sa merg sa sarbatoresc cu amicii la acelasi restaurant la care va merge si el (aflu eu inainte) si sa il sarut cand momentul va fi perfect. Ideea e ca el e in grupul copiilor populari iar eu am mai fost subiectul unor discutii si mda. Insa imi va fi dor si probabil ca imi voi face un prieten la viitorul meu liceu. Si nu vreau sa am primul sarut cu altcineva. Deci. Cum vi se pare ideea? Daca nu va place ce ma sfatuiti?

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ideea nu mi se pare deloc buna.
Ca nu dai buzna peste un biat care nu stii sigur daca te place, riscand sa fii imbrancita sau jignita daca te duci sa-l saruti sau sa-i vorbesti.
Lasa baiatul sa faca primul pas, sa vina sa-ti vorbeasca daca te place.
Ce cred prietenii nu-i totdeauna adevarat si este jenant sa fii refuzata, doar pentru ca unui prieten oarecare "i s-a parut lui, ca ala te place".
In situatia in care tu vei pleca din localitate, te sfatuiesc chiar sa nu faci nimic, care oricum nu conteaza, odata ce relatia nu mai poate avea loc.

Răspuns utilizator avertizat