| Ruxiii a întrebat:

Am 14 ani si as vrea sa ma ingras (fund si picioare). Sunt inalta ( aprox 1, 70 ) si am 48 kg, dar fizic aratat de mai putin.Am cautat pe net foarte multe despre cum as putea, dar nimic nu ma ajuta.

Răspuns Câştigător
| wdsasd a răspuns:

Buna! nu prea ai cum sa te ingrasi intr-un singur loc.ca sa fii mai sexy in zonele alea ar trebui sa faci exercitii pentru fund si picioare pentru ca practic acolo ar trebui sa fie muschi din cate stiu eu, aia sunt sexy nu grasimea.stiu ca acum vei spune ca nu vrei sa te faci ca alea ce trag de fiare, si nu nu vei fii pentru ca nu se vor face muschi din aia ci din aia mai finuti.cauta pe youtube 8 min pentru fese si 8 pentru picioare si sigur te vor ajuta.bafta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o prietena care era slabutza si vroia sa fie mai grasa asa ca a fost la farmacie si a luat niste patile pentru ingrasare,, a urmat tratamentul si dupa o luna de cand nu a mai luat tratament s-a ingrasat si nu conta ce manca, a ajuns sa se faca ca o balena, acum nu stie ce sa mai faca sa fie iar slabutza, asa ca apreciaza-ti corpul pa care il ai si nu iti dori sa te mai ingrasi, ia si u niste vitamine,, Minimartienii,, pentru a avem pofta de mancare, in rest bucurate ca ai un corp de invidiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.am si eu aceeasi problema doar ca eu am 49 de kg si 1, 65 am corp frumos fund.tot ce imi doresc cu exceptia picioarelor ...am picioarele foarte subtiri.si nj ce sa fac. iarna cand e frig iau colanti p mine ca sa para picioarele mai grosute dar vara e un chin total cu picioarele se holbeaza toata lumea la corpul meu si cand ajung sa se uite la picioare isi dau 2 palme peste fata si se intorc naspa rau nj ce sa fac sunt diperata iau vitamine cu pumnul si mananc non stop toti dracii ma trezesc noaptea la 2 3 si mananc pana simt ca da daca continui vomit nj ce sa fac help me now please...

| tralesh a răspuns:

Ai 14 ani e normal sa fi slabutza tot c ar trebui sa faci e sa faci exerciti pentru fese si picioare.Si niciodata nimeni dar niciodata sa nu incerce sa ia pastile pentru ingrashat sau sa incerce sa se ingrashe o sa regrete enorm pentru ca e simplu sa te ingrashi(bagi in tine ca spartu intruna)dar sa slabesti trebuie sa depui efort si e greu mai ales cand obez:O.