Si eu cred in horoscop, dar nu in preziceri, ci in caracteristicile zodilor
racul semn de apa
berbecul semn de foc.
ar trebui sa va intelegeti.
mda poate ca tu esti mai vulcanic (a) si el(ea) mai linistit(a)...
acum... daca e sa fiti haraziti.mai ti cont de horoscop?
Iti dai seama k nu...de ce? pai in primul rand fiecare om are personalitatea lui caracterul lui, nu toti racii sunt timizi, nu toti racii au ghinion in dragoste etc(astea sunt doar niste exemple)
la fel si cu tine si cu partenerul tau sau viitorul de o zodie total opusa...trebuie sa incerci sa nu te iei dupa aparenta si dupa ce spun astrele
risca si vei vedea pe urma ce se intampla
Si horoscopul are dreptatea lui. Dar trebuie sa stii ca fiecare om are horoscopul personal, calculat in functie de ora nasterii si localitatea unde s-a nascut, adica mai vine si contributia ascendentului. In horoscop sunt descrieri generale...
Nu crezi ca ar fi ciudat sa relationam doar cu cei care, potrivit horoscopului, sunt compatibili cu noi. Asta ar insemna ca cei cu care nu suntem compatibili ne sunt dusmani. Lucrurile nu stau chiar asa...
Nu putem sa ne intrebam semenii "Din ce zodie esti?" si abia apoi sa hotaram daca o sa ne fie prieten sau dusman.
Eu cred ca zodiile au dreptate in compatibilitate zodiilor.La mine in familie sunt patru familii''randuri de zodii compatibile''Adica Berbec-Sagetator, ciudat nu? dar adevarat! e si cazul meu, eu sunt Sagetator el Berbec. Dar pot spune ca in tineretea mea, nu mi sau potrivit alte zodii(ca persoane)decat in zodiile berbec''chiar am canstatat lucrul acesta''si asa este.cauta si citeste in zodicul avansat despre compatibilitatea zodiilor in parte, vei gasi singur explicati acolo.
Horoscopul a fost creat pe vremea cand se credea ca pamantul este in centrul universului. Si asa s-au facut calculele. Exista trasaturi de caracter, care e bine sa le aiba un om cu care te imprietenesti de exemplu cinste, harnicie, bunatate, loialitate fata de adevar... Dupa mine horoscopul e un paravan dupa care ne ascudem pentru a nu ne maturiza ca oameni
Eu cred in personalitatea si compatibilitatile zodiilor. Citind destul de multe carti de astrologie, iti pot confirma banuielile: nu esti compatibila cu racul. Insa puteti avea ascendentul compatibil. Intra pe google si calculeaza-ti ascendentul si dupa calculeaza-il si pe al lui, poate cu putin noroc, veti fi compatibili. Good Luck!
Si eu cred in zodiac[nu horoscop] si eu am 18 ani! oricum caracteristicile zodiilor se potrivesc dar niciodata in totalitate! si gandeste-te ca exista si ascendent! un individ poate avea trasaturile zodiei lui, dar si unele din zodia ascendenta! dar eu zic sa nu te agati prea mult de chestia asta cu zodiacul! poate sa aiba dreptate, dar mai bine ar fi sa cunosti persoana respectiva pentru ceea ce ea! eu consider ca zodiacul este o justificare pentru comportamentul nostru...atunci cand nu gasesti alta in alta parte! eu mereu imi justific lipsa de punctualitate prin zodiac! sunt gemeni
Nu nu are intoseauna dreptate eu sunt berbec pe 6 aprilie iar prietenu meu este rac pe 10 iulie suntem impreuna de 2 ani se 4 luni si ne intelegem destul de bine
Nu au dreptate, in 99% din cazuri, dar ce sanse sunt sa te numeri printre cei 1%, nu? :))) afla mai multe despre compatibilitati intre zodii aici http://www.zodiamea.com/2014/08/compatibilitati-berbec.html