Cel mai bun sport de inaltare e baschetul.
Iti sugerez sa mergi la el decat la volei.
Sper sa te inalti cat doresti tu si sa devi cea mai buna.
Voleiul te ajuta, dar, nu inteanjuns pentru ce iti trebuie tie. te poti apuca sa faci sarituri la coarda, sa dormi fara perna, o ra sau 2 la pranz sa dormi e iar f bine. somnul de 8 ore e cel mai sanatos, pentru dezvoltarea corpului, si incearca sa eviti ora de culcare sa treaca de 12 seara. poti sa iti iei cartea "totul despre cresterea in inaltime - gabriel lungu" care te invata cum sa cresti in inaltime in 2 luni. sper ca te-am ajutat
Sa te inalti in 2 luni? e ceva aproape imposibil cresterea e datoarata dezvoltarii e posibil sa nu fii " menita" sa ai o inaltime peste 1, 70, iar de obicei inaltimea incepe sa stagneze dupa varsta de 16 17 ani.
În cazul în care eşti în perioada de creştere te mai poţi înălţa, dar nu cred că vei reuşi să ajungi până la 1, 70 în atât de puţin timp. Din câte ştiu eu în perioada în care creşti cel mai mult(atunci când se produc exploziile de creştere) creşti un centimetru pe lună.
Probabil vei ajunge la 1, 66-1, 67. Ai nevoie de timp să creşti mai mult.
Oricum...fă sportul pe care ai zis că-l faci, dormi mai mult şi bea mai multe lactate...Şi poartă tocuri când mergi la prezentare.
Succes oricum!
Eu de exemplu iau pastile:"Noni" sunt ft bune si nu sunt doare pentru crestere in inaltime ci si pentru reglarea altor probleme pe care le ai.gen nu te mai enervezi repede, iti pastrezi calmul.
Sunt niste capsule.care se iau cu jum de ora inainte de masa.
poti incerca :*