| VioViorel1799 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de o fata.Credeti ca sunt cam mic pentru o relatie? Daca nu, atunci cum as putea sa incep o relatie cu acea fata?

7 răspunsuri:
| ThisGirlHere a răspuns:

Ti-as zice sa te ocupi mai mult de scoala ca ai 14 ani si vei da un examen.Dar daca tu te simti pregatit pentru o relatie la varsta asta este OK. In primul rand, trebuie sa te placa si ea pentru a fi posibila o relatie de durata. In al 2 lea rand, trebuie sa se simta bine alaturi de tine si s-o faci sa rada. Rastul singure.

| Cristiann25 a răspuns:

Nu mai faceti misto de el! Lasa fetele si ocupa-te de scoala! Tu stii cat timp o sa ai de fete apoi? Sa iei la un liceu bun, sa iei bac-ul, sa iti gasesti un servici bun ca daca ai bani vin si femeile!(nu intelege gresit nu toate sunt dupa bani dar gasesti destule asa in ziua de azi). Bafta si succes in continuare! Funda?

| Azµre a răspuns:

Da normal că ești mic.

| HaLoGeNNN a răspuns:

Crede-ma ca relatie inseamna sa te pupi cu ea...etc. Mai bine incepi de la 17-18 ani cu fetele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
La 14 ani îţi vezi de şcoală copile, lasă relaţiile după 18-20 de ani când eşti mai copt la minte!
Te pup!

| Melany8 a răspuns:

Eu cred că nu ești mic și relația ta nu îți va încurca lecțiilor și nu asculta părerea altora ascultă-ți inima dar nu pe oamenii care nu le pasă de tine

| chazz a răspuns:

E totul ok, esti in stare?
Esti sigur pe tine, vei fii serios?
Atunci, DA!
Numai bine!