| crazyman12 a întrebat:

Am 14 ani si imi place de o fata mai mare cu un an.Nu o cunosc,dar am observat, ca dupa ce mi-a acceptat cererea de prietenie,s-a uitat mult pe profilul meu de facebook, dar nu mi-a dat niciun like.Sa incerc sa vorbesc cu ea?
Poate ca nu vrea sa fie cu cineva mai mic,dar nu arat deloc ca si cum as avea 14, mai degraba 16.Cum sa incep o conversatie cu ea? Credeti ca am sanse?

3 răspunsuri:
| Happyjump a răspuns:

Mai bine las-o în pace, nici măcar nu va cunoasteti, încearcă sa te gandesti la altcineva

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cum ai ajuns tu la concluzia că ți-a analizat/accesat profilul de FB, dacă nu ți-a lăsat nici măcar un semn, că ar fi făcut asta? Dacă îți acorda like-uri, da, ziceam și eu că i-ai captat atenția, dar așa? Poate ți-a dat accept din politețe.
O placi, e-adevărat, dar e rău să visezi prea mult. Și nu e bine dacă ajungi, să confunzi visele cu realitatea.

Si acum, de unde știi ce vrea ea, dacă tu nu o întrebi? Iar apelezi la imaginație? : ))
Vorbește cu ea, șanse vor fi întotdeauna. Omul curajos, de obicei, învinge. Și nu mai trăi din visuri, încearcă să le pui în practică.

| paezi a răspuns:

Cum ai observat ca s-a uitat mult pe profilul tau? Sau mai bine spus de unde stii tu ca s-a uitat mult? laughing