| Puffy33 a întrebat:

Am 14 ani si imi place foarte mult d eun baiat si m-am gandit sa imi incep viata sexuala si prima experienta sa o am cu el. dar fara sa fi vorbit cu el despre asa ceva. nu suntem impreuna, dar mie imi place de el. si mi-au zis mai multe prietena ca il faci sa tina la tine sau ii trezesti interesu pentru tine pentru ca un baiat incepe sa tina la o fata daca s-au culcat. sa nu uit. cateodata cu acest baiat am o rrealtie apropiata mai calda uneori mai rece. de sarutat ne-am sarutat. e bine daca imi incep viata sexuala el are 18 si nu uitati e baiatul la care tin foarte mult

Răspuns Câştigător
| andramaria73 a răspuns:

NU FACE ASTA! Nici nu sunteti impreuna si este prea mult s treci direct la un lucru inseamna mult ..gandestete ca poate el nu va simti mai mult decat faptul ca tu ii poti oferi ce vrea cand vrea ...adica sa stie ca tu ti la el si el sa te foloseaca sau sa zicem ca ati fi impreuna cand v-ati desparti ai regreta ca ai facut un compromis cam mare zic eu si la o varsta frageda

| Puffy33 explică (pentru andramaria73):

Multumesc pentru sfat happy :*

8 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mai bine ai incepe prin sarutari si sa va mangaiati putin pe fata happy spate, si cam atat, sexul lasa-l cam dupa ce vei invata cum se pune un absorbant, adica cam pe la 18ani laughing asa.

| Puffy33 explică (pentru Liviu):

Saruturile si mangaierile au fost deja. happy si nu esti asa de amuzant precum crezi!

| Liviu a răspuns (pentru Puffy33):

Dar nici nu incerc sa fiu amuzant, asta-i un fapt adevarat, vrei sa intram in detalii picante? Nici bine nu ti sa reglat menstruatia si ai si curaj sa mi spui lucrurile astea? Nu tie putin rusine? Nu ca eu as fi fost vreun sfant la 14 ani, dar mai stiam de rusine.

| Iamnotme a răspuns:

Nuuu! Degeaba ti tu la el daca el nu tine la tine. Asta e un pas foarte important, gandeste-te bine ca nu e bine ce faci.

| BlueViP a răspuns:

Nu e bine! Clar nu! Nici macar nu sunteti impreuna si vrei sa faci sex cu el? Esti nebuna fetit-o? Baietii se folosesc pe fete si le lasa. Mai tarziu ai sa regreti

| 010101012 a răspuns:

Ce au copii din ziua de azi?

| Bonii a răspuns:

Doamne fereste..sugur ca nu-i bine..ai 14 ani fato! Mai rabda si tu pana la 18! Nici intr-un caz sa nu faci asta..si nua sculta proastele celea care ti-au zis ca e bine sa faci una ca asta!