De ce mai dormi cu parintii in camera,te obliga ei,vrei tu,sau nu aveti destul spatiu in casa? Nu cred ca mama ta este exagerat de protectiva,pe unii copii nu-i lasa parintii sa iesie din casa de obicei,daramite de Revelion.
Si cred ca e dragut ca parintii tai in ca te mai pupa,poate e penibil in fata prietenilor tai, dar cine e un prieten adevarat se va bucura pentru tine si relatia stransa pe care o ai cu parintii tai.
Daca vrei sa schimbi ceva cel mai bine ar fi sa vorbesti sincer si deshis cu mama ta despre lucrurile care te deranjeaza, spune-i ca e cam ciudat ca la varsta ta sa mai dormi cu ei in camera si ca esti la o varsta la care afectivitatea lor te incomodeaza putin. Spune-i ca ai nevoie de intimitate uneori si ca, desi sunt niste parinti buni, iti fac mai mult rau protejandu-te prea mult.
Aiurea situatie, totusi ai 14 ani nu 7. trebuie sa vorbesti cu ei sa le spui ca te simti stanjenit de aceasta situatie, spune-le ca ii iubesti, ii respecti dar ar trebui sa te inteleaga si ei si sa deschida ochii in privinta varstei tale! cu siguranta te protejeaza si te considera inca " ala mic" al familiei. nu o fac din rautate dar e stanjenitor
Trebuie sa vorbesti cu ei, normal, eu am 13 ani si nu mai dorm cu parinti de 6 ani. Trebuie sa le zici ca esti destul de mare sa poti dormi singura si sa iesi cu prietenii.
Baa pune piciorul in prag si arata-i ca te-ai maturizat, doar tu nu vrei ca pe la vreo 18 ani sa dormi cu maicata acum pe bune eu am 14 si nu mai dor cu ai mei de 7 ani ce naiba
Multumesc de raspunsuri, si, sunt baiat. Avem destule camere in casa, dar nu ma lasa sa stau singur, nu stiu ce o avea. O sa incerc sa stau de vorba cu ea.
user449549 întreabă: