Stai linistita. Unor fete le-a aparut abia la 17 ani. Daca nu iti apae pana atunci te poti in grijora. Dar oricum la tine nu e cazul..vei stii dinainte ca va aparea cand o sa ai dureri de spate si un lichid albicios pe chilotei
Deja lichidul este o obisnuinta adica deja imi curge ceva alb
Pai o sa vina dar nu poti sa stii daca vine maine. diseara peste o luna..peste 2..nu e nimic exact!
Nu e nici o problema probabil nu esti dezvoltata fizic cum ar trebui sa fi la varsta ta, nu iti face griji ca iti va veni de te saturi
Buna.Si eu am aceiasi varsta ca tine
dar mie mi-a venit. Stiu pe cineva la care i-a venit la 19 ani.Deci stai linistita si bucurate de viata ca e mai frumoasa asa.Bye
Stai linistita. Nu e nicio problema ca nu ti-a venit ciclul. Fiecare organism are proriul sau metabolism. Iti va veni si tie, dar inca nu este timpul. Daca intr-adevar ti-am intarzia mult mai mult timp ( de exemplu vreun an) atunci poti consulta un medic ginecolog, dar pana atunci nu vad o problema grava
Stai linistita nu este nici-o problema. Nu avem toti acelasi ''corp''. Ai timp pana la 17 ani sa iti vina.
Sper ca te-am ajutat!
Stai linistita :* Nu e nici o problema, bucura-te cat mai poti! ) mie mi-a venit la 11 ani
Buna. Nu, nu e nici o problema. Nu toti suntem la fel. Depinde si cum i-a venit mamei tale.Deci stai linistita odata si odata iti va veni!:*
Buna! SA stii ca nu e nicio problema. Unei femei i-a venit la 18 ani si pana atunci era foarte subtire, avea sanii mici... pe scurt nu era dezvoltata. Dupa ce i-a venit ciclul, s-a dezvoltat foarte mult.