| vladutzuu27 a întrebat:

Am 14 ani și încep imediat și liceul. Cum fac și eu să am mușchi? Am zero barat și dacă nu am o chestie efectivă pe care sa o fac exacta, o rutina foarte exacta, nu pot sa mă țin de ea. In schimb daca fac de două ori consecutiv ceva imediat mă obișnuiesc și îmi intră în rutina. Nu pot dracu sa car un bax de apa, e groasă.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar ce, nu te primesc ăia la liceu daca nu ai muschi?
Vei mai creste si se vor dezvolta si muschii.

| Violleta2022 a răspuns:

La 14 anisori nu ai nevoie de muschi, ci de creier si educatie.
Te poti inscrie intr-o echipa sportiva, putand practica un sport (volei, handbal, baschet, inot, atletism), care te va ajuta sa te dezvolti atat psihic cat si fizic, armonios si sanatos.
Poti sa faci un pic de forta ajutand-ti parintii la treburile din casa si curte, bunicii, vecinii samd.

| dullcat a răspuns:

Buna.La doar 14 ani nu ai nevoie de muschi. Exista motive foarte clare pentru care antrenamentele de acest fel incep de la 16 ani in sus.Trebuie mai intai sa fii dezvoltat complet! Daca vrei sa impresionezi fetele poti cauta alte metoda.

| StoicAnalysis a răspuns:

Fa calistenice. Iti trebuie doar greutatea corpului.
https://play.google.com/......ps/details
Eu cu aplicatia asta fac. In 3 luni o sa vezi diferente.

| sammie a răspuns:

Nu ți-aș recomanda la vârsta ta să te apuci de făcut mușchi. Poate când mai crești pe la 16-17 ani, poți să te duci la sală și să ridici gantere. În rest, acum îți poate opri creșterea înălțimii, având în vedere că băieții cresc până la 18 ani.

| Ilovedinero a răspuns:

Bro, ca sa ai muschi trebuie sa tragi din dinti, o sa ti se lase rau de la cate proteina trebuie sa bagi, o sa fii ametit de la antrenamente si te vor durea muschii ca niciodata.De ex gandeste-te ca luni sa faci biceps, tricept si piept
Miercuri faci abdomen inferior si exterior
Vineri faci spate si picioare.Mergi la o sala de sport sau alegeti niste vid de pe Youtube dar nu te da cu capul de toti peretii ca la 14 ani vrei sa faci muschi ca nu stiu cat poti tu sa duci.