Cade o trudă. Daca ar cădea la 16 ani nu s'ar mai inventa epilatoarele. Explică'i frumos mamei tale că nu ai de gând să stai aşa şi cumpară'ţi o cremă epilatoare şi dă'i drumul. Oricum odată şi odată tot o să trebuiască să te epilezi... ori acum ori peste 2 ani tot una e.
Neata.
Poate exagereti putin. Cred ca solutia este sa incepi sa te epilezi. Daca mama ta nu este de acord, vb cu ea, spune-i ca te deranjeaza si ca nu este placut.
Ai putea sa-i explici si sa-i arati mamei tale. O poti ruga sa te lase macar sa folosesti o crema.
. Anonim este normal să îţi crească păr pe picioare. Dacă eşti băita lasă-l acolo că nu cere de mâncare şi este masculin. Şi au am păr pe picioare şi pe mâini şi m-am obişnuit cu asta şi cică vara ţine de frig şi iarna de cald (era o glumă) şi cică se zice că bbaţii păroşi îs mai virili. Dacă eşti fată atunci încearcă să vorbeşti cu mama ta şi prezintă-i problema ta spunându-i că te complexează asta foarte mult şi epilează-te.Este corpul tău şi tu ştii cel mai bine ce şi cum să arete.
Asta nu e problema grava E ceva normal ce au toti oamenii
Banuiesc ca esti fata.
Incearca sa ii explici mamei tale ca sa te epilezi este ceva normal, dar ia. o usor sa nu tipi la ea sa ii spui ca nu te intelege.
De cazut nu va cadea la nicio varsta
Daca esti baiat atunci nu ti-l rade e masculin sa ai par pe picioare. Iar daca esti fata, epileaza-te imediat. Puf ne puf dati-l jos fiindca da foarte foarte urat la o fata sa aiba par pe picioare.Acum vine si vara, plaja chestii piscina etc. Asa ca du-te la baie si da-i drumul ! O zi buna!