N-ar fi normal intr-o relatie adevarat intre doi oameni suficient de maturi pentru a avea o relatie sexuala. Problema voastra e ca v-ati grabit foarte mult si nu sunteti pregatiti sa faceti fata responsabilitatilor gestului vostru. El e doar un copil, nu te-a parasit fiindca l-ai refuzat o data, ci fiindca s-a speriat de perspectiva unei relatii si a fugit ca orice copil de varsta lui.
Tu cred ca ai acum probleme mai mportante. Daca ti-ai inceput viata sexuala trebuie OBLIGATORIU sa mergi la ginecolog pentru consultatie si test Papanicolaou, chestie pe care o vei face in fiecare an de-acum inainte. Din cauza varstei tale, nu poti fi consultata de ginecolog decat cu acordul unui parinte. Este foarte important sa discuti cu parintii tai si sa mergi cat mai repede la ginecolog. In plus, trebuie sa vezi daca esti insarcinata si daca esti sa iei deciziile necesare. Stii ca nu exista nici o metoda contraceptiva 100% sigura, asadar orice ati fi folosit ca metoda contraceptiva, exista riscul sa fii insarcinata. La varsta ta trebuie sa stii sigur si precoce daca esti insarcinata fiindca daca esti, sarcina trebuie monitorizata atent ca sa nu existe complicatii pentru tine si bebelus.
Eu cred ca ar trebui sa-l uiti fiindca oricum cel putin 3-4 ani nu veti reusi sa aveti o relatie adevarata, matura, iar in 3-4 ani lucrurile se pot schimba dramatic. Mergi la ginecolog cat mai repede si in rest, ai grija de tine si invata din aceasta experienta.
Lasa'l, concentreaza-te pe altceva, gen scoala. Nu are nici-un rost sa lupti pentru el, pentru ca o faci degeaba, nu te mai vrea si gata. Data viitoare nu te mai da asa usor.
E bine ca nu regreti, dar totusi, ai facut o mare greseala.Si la o varsta destul de frageda. te-ai daruit prea usor, iar majoritatea baietiilor din ziua de azi asta urmaresc la o fata.Se pare ca si-a atins scopul, iar acum ca a gasit un motiv sa se desparta de tine, a facut-o.probabil a gasit pe altcineva, care tot la fel, i s-a daruit repede.Si nu, nu mai are nici un rost sa lupti pentru un asemenea baiat.Nu merita.In viata vei mai da peste multe "iubiri„, si dupa toate vei suferi sau nu, dar vei invata cate ceva...
Cum ti-au spus si fetele nu merita sa lupti n-ai pentru ce sa lupti. El doar a profitat de tine nimic alt ceva ca te iubeste sunt vorbe an vant.
Eu raman surprinsa cand aud ca fete de 13-14 ani isi incep viata sexuala, consider ca este o varsta mult prea frageda, dar ma rog fiecare cu mentalitatea lui. Cum a spus si eileen concetraza-te pe altceva pe scoala, apuca-te de un sport, ocupa-ti timpul cu ceva placut.
Daca s-a suparat din motivul din care zici lasa-l! sunt destui baieti in lumea asta mai buni ca el...care o sa te aprecieze asa cum esti.Stiu ca e greu, dar incearca sa-l privesti cu indiferenta si pe el si situatia.
Imi vine sa te cert, dar si asa esti suparata dupa cate s-au intamplat...
Daca te iubeste, dc nu vrea sa va impacati?
Esti suuuuper mica.doar 14 ani
O sa te gandesti la asta mai tarziu, acum nu-ti dai seama...ai facut o greseala colosala.macar 18 de ai fi avut.
Prima mare Greseala e ca ai debutat la 14, in loc de 18/20/22! A doua, ca voi confundati cresterea sanilor cu maturitatea! - care e abia undeva pe la 25-28 ani - plenar! A treia, ca nu ai gandit ca daca ai inceput atat de usor si inconstient, risti sa te lase oricand pentru alta, mai versata, mai "parguita", mai... nu ai spus anii lui! nu ai spus daca v-ati protejat?! Dece a trebuit s-o faci atat de devreme?! Daca la 30 de ani ai sa arati de 40/45, o sa fie bine? Daca domnisorul s-a suparat si nu te mai vrea, din atat!, ce crezi ca urmeaza? Trebuia! - dar fa-o macar Acum! sa inveti Petting-ul, si sa il domolesti manual!, nu sa incepi la 14 ani, cu atatea riscuri! Lasa-l! Invata, citeste, cultiva-te si arata-i ca nu astiut sa te aprecieze, si cand tu vei fi OK, instruita si educata, finuta, va regreta el! Macar atat fa pentru tine, pentru viitorul tau!,,,
Esti doar o copila asa ca nu are rost sa te criticam.Greseala nu iti apartine ci a parintilor ca nu au discutat cu tine dar bine ca s-a terminat doar asa (si aici ma refer ca nu ai ramas gravida)PA PA
Pentru astfel de exemplare nu are rost sa ii consumi timpul sau energia deoarece acestia se gandesc doar la propria persoana. Iti spun aceste cuvinte deoarece stiu ce le duce capul; sunt toti o apa si un pamant.Numai bine
Cand aveam 14 ani sexul era ultimul lucru la care ma gandeam, pentru ca mie imi pasa mai mult de joaca, de fapt nici nu stiam mare lucru despre sex si nici nu imi pasa. Sfatul meu e sa-ti petreci copilaria cum ar trebui ca o sa regreti cand o sa fi adulta. E bine cu nu regreti evenimentul si sper ca nu il vei regreta vreodata, dar te v-a marca probabil toata viata pentru ca ti-ai inceput viata sexuala de la o varsta frageda. OK eu sper ca nu...
Multi pe aici abereaza rau dar in fine fiecare e pe treaba lui care e problema ca ai 14 ani si tai facut sex pana la urma e alegerea ta nu a lu bunica...ar fi bine sa mergi la un ginecolog pentru eventualele riscuri...fiecare cu viata lui. Gagikatu si'a atins scopul si a plecat...nu cred ca tine la tine asta iti vei da tu seama mai bine decat noi
Orcum, la timpuri noi lucruri noi
Si eu am 14 ani si mi-am inceput viata sexuala acum o luna...si nu mi-e rusine am facut-o pentru ca asta am simti dar nu din obligatie adica (daca nu te ...cu mine iti dau liber)deci intre-un fel se foloseste de tine ...lasa-l sa faca el primul pas si sa vina la tine ...succes pupici
Eu sunt baiat si mi-am inceput viata sexuala la 15 ani si prietena mea are 14. nu mi se pare ceva atat de rau. adica... daca iubesti pe cineva merita sa o faci dar asta de care zici tu nu te iubeste. pentru ca vrea doar sa vada si el cum e sa faca dragoste... vai de capu lui gasesteti alt prieten
Draga mea nu te speria de ceea ce iti spun ceilalti.ai facut-o asta e.la ginecologie fata mea du-te numai daca simti vreo problema in rest stai linistita in schimb el nu cred ca te iubea. dar baieti sunt toata lume asta.ai grija de tine si nu baga persoanele de moda mai veche in seama.
Draga mea nu te speria de ceea ce iti spun ceilalti.ai facut-o asta e.la ginecologie fata mea du-te numai daca simti vreo problema in rest stai linistita in schimb el nu cred ca te iubea.dar baieti sunt toata lume asta.ai grija de tine si nu baga persoanele de moda mai veche in seama.
Buna! si eu tot 14 ani am, dar nu ma gandesc la asemenea lucruri, nu e o varsta la care sa iti incepi viata sexuala, poti risca foarte mult, eu la varsta asta ma gandesc la ce liceu sa dau, imi vad de scoala si sa stii ca nu sunt o tocilara daca fac aceste lucruri, din contra sunt o fire f rebela, ies in cluburi, ca si un adolescent normal, cu prietenii, una e sa ai o relatie cu un baiat alta sa iti incepi viata sexuala, nu as vrea sa ma pun in pielea ta, dar crede-ma ai facut o mare greseala pe ura careia vei suferii foarte mult.cred ca ar trebui sa vb cu mama ta.succes
Sio sunt baiat sa stii toti baieti asta vor fac sex odata apoi cauta altele noroc