La 14 ani sincer ca ma mai jucam cu papusile si nu ma gandeam la baieti. Pune mana pe carte si lasa gagicarelile, m-am tot saturat sa zic asta pe site! S-a sfarsit lumea aici? Ai 14 ani doar, esti inca mica, mai asteapta vreo cativa ani!
Stiu ca e la "moda" sa ai prieten... dar... mai asteapta putin... nu t avanta in viata ca s-ar putea sa apar tendinta de a regreta.
Eu zic sa nu dai vrabia din mana pe ciaora de pe gard.intoarce-te la acel ''urat''ca s-ar putea sa-l gaseasca cineva intre timp si sa ramai nemaritata.
Nu esti prea mica pentru un prieten.stai linistita. E perfect normal sa ai la varsta asta prieten...ca doar nu te casatoresti cu el... efectiv sunteti prieteni.
Daca aveti prieteni comuni... e mult mai usor.Rogi un prieten sa iasa la suc cu el.si sa apari si tu pe acolo din intamplare.Intra in discutie cu el...si propune`i la sfarsit sa mai iesiti.
Mult succes! :*
Imi amintesc de mine la 14 ani - niciodata nu imi placea de tipul care era cel mai vanat. Chiar nu mi se parea cel mai fain, asa ca aveam sanse mai mari pentru ca cei pe care ii placeam erau liberi si la propriu si la figurat. Nu te doare mana sa bagi id ul lui in mess, poti vb cu el, si toate cele, presupun ca mai mult te-ar place pe tine decat pe cele care sunt obsedate dupa el si disperate. Cu siguranta nu te sfatuiesc sa devii una dintre ele. Bafta cu el sau cu un altul care ti se va potrivi!
ale0409 întreabă: