Vaaaai De ce sa te simti complexat? Eu sunt de aceeasi varsta cu tine, si in aceeasi clasa (a 8-a), si eu nu numai ca nu am sarutat nicun baiat, dar nici n-am avut prieten. E treaba mea, si chiar de s-ar trezi niste idioti sa comenteze, de ce sa-mi pese. Asta e atitudinea pe care ar trebui sa o adopti. Daca nu ai sarutat nici o fata, asta inseamna ca nu ti se poate fura inima si increderea cu una cu doua. Cand vei fi pregatit vei sti, si vei face ce trebuie. Schimba-ti parerea despre acest lucru si incearca sa renunti la temerea aceasta nejustificata
Succes
Aş vrea să încep spunându-ţi că eşti un mare idiot! Spune-mi şi mie de ce e atât de grav că nu ai sărutat o fată până la vârsta asta? E cumva sfârşitul lumii şi nu ştiu eu?
Bine, acum să trecem la răspunsul serios.
Nu trebuie să-ţi faci griji în privința acestui lucru minor, şi nu trebuie să te simți complexat de acest lucru.
În plus, nu trebuie să devii un fraier d-ăla care ar face orice pentru un sărut. E penibil! Şi dacă zici că eşti un tip glumeţ şi vorbăreţ, stai să vezi ce-o să păţeşti la liceu.
Toate fetele vor fi îndrăgostite de tine. Sună bine, nu?
Oricum, da este normal. Şi nu trebuie să faci nimic.
Nu e nicio tragedie. La 14 ani, nici nu incepuse inca sa ma preocupe subiectul asta, dar vorbesc doar despre cazul meu. Nu e nimic anormal sau ceva de care sa fii complexat, ai destul timp sa legi o relatie si sa iti dai seama cum functioneaza interactiunea si altele de felul asta. Nu inteleg cu ce te-ar face sa te simti mai presus daca te-ai fi sarutat cu cineva pana acum. E doar un gest obisnuit, la care recurgi atunci cand simti nevoia si cand te afli intr-o relatie (dar nu neaparat). Nu e nicio tragedie, cum spuneam. Ai tot timpul.
Eu cred ca inca nu esti asa pregatit sau inca nu ai gasit fata de care sa nu-ti fie jena ( sincer eu am 13 si am aceiasi problema, dar lucrul asta nu ma deranjeaza atatde mult)
Pentru ori ce chestie exista prima oara nu-i nimic daca nu ai sarutat anca ai tot timpul din lume si ie usor sa saruti nici eu nu stiam da se invata
Si eu sunt in aceeasi situatie dar nu ma simt complexata sau suparata. Adica primul meu sarut as vrea sa fie special nu unul in spatele blocului cu orice libidinos gasesc. Stai calm ca nu se sparseste lumea. Gaseste fata potrivita. Si faza ca cu stiutul cred ca vine de la sine adica nu trebuie invatat e in gene.
Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji.Ai viata inainte.Nu e sfarsitul lumii maine ca sa zici ca nu ai mai apucat sa saruti o fata.Eu iti sugerez sa nu te grabesti.Am si eu vreo 14 ani si sincer nu ma grabesc la fel de mult ca tine.
Toate la randul lor.
Nu ar trebui sa fi complexat de acest lucru, ai doar 14 ani si tot timpul din lume si sa stii ca nu s a nascut nimeni invatat, nu o sa te faci de ras