| Juventuszx136 a întrebat:

Am 14 ani si parintii mei sunt foarte obsedati de notele mele.Cu cateva zile inainte de vacanta am luat doua note de 6 si un 5.Cum as putea sa ascund asta de parintii mei? Nu incercati sa ma convingeti sa le spun adevarul pt ca ei comenteaza la nota 9.Am sedinta luni si nu stiu cum as putea sa ii fac sa nu mearga.P.S: nu au aflat de sedinta

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, crede-ma ca ei vor sa ai un viitor bun, de acea ar trebui sa ai note foarte foarte bune. In Romania fara sa fii eminent, nu prea ai ce face. Iti va fi foarte greu daca nu te stradui. Sa zicem ca te stradui si ai luat 5 si 6....cred ca mai bine sa le zici si sa incerci din rasputeri sa corectezi notele. Incearca sa nu stai mult pe net sau telefon/jocuri in preajma lor ca sa vada ca te stradui. Si nu vor mai comenta la notele de 9. Bafta

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Chiar daca le ascunzi acum tot vor afla.Mai devreme sau mai tarziu.Si pedeapsa va fi mai aspra.Asa ca, fa bine si spune-le.Si de sedinta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa vezi treaba.

de note nu le zici, de sedinta nu le zici ca sa nu afle de note, de urmatoarea sedinta nu le vei zice ca sa nu afle de asta samd... si pana la urma ghici ce tot o sa te prinda si o sa te prinda cu mai multe nu dar nu niste niote

| Fatamuntilor a răspuns:

Un parinte RESPOSABIL se va INTERESATA de notele copilului fara ca acesta sa-i spuna!
Parintii tai iti stiu capacitatile? Stiu ce poti?
Trebuie sa stii ca TU inveti pentru tine.
Profesorii noteaza elevii in mod diferit, nu -i nici un bai daca la un profesor mai sever ai un 6.
Invata ca sa-ti repari acele note pana la sfarstul semestrului, stai linistit.
Spune-le de note si promite ca te vei stradui mai mult.

| peperonies a răspuns:

Pai daca comenteaza la 9 poate se bucura la 6 si 5.