| AlaBalaPortocala_3309 a întrebat:

Am 14 ani si se apropie Mos Nicolae si nu prea stiu ce vreau big grin As prefera ca, cadoul (scuzati cacofonia) sa nu depaseasca 250 lei thinking
du funda celor mai bune raspunsuriwinking

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai, sincer nu prea intelegbig grin daca ai cumpara as mai zicelaughing sa ghicesc te-a intrebat mama ta ce ai vrea dar ti-a pus un pret anume?big grin pai, depinde pentru ca difera preturile de un oras de altu.big grin

| Floreenofficial a răspuns:

Un mp4, un tel nou pe abonament, un cd player, un dvd player, haine.
bafta si craciun fericit! :*

| Libelle a răspuns:

Daca acum vrei cadou de 250 de lei...
de Craciun trebuie ai tai sa se imprumute in banca sa-ti faca nazurile

| ewe a răspuns:

Eu imi doresc un mp4 sau mp3. si nu este asa scum unu de la Philips este 1 jumate si est chiar fain.
funditabig grinkiss?

| ZambescSiGata a răspuns:

De Mos Nicolae de obicei se cumpara dulciuri!happy Dardaca vrei ceva pana in 250 de lei.ai putea sa ceri si dulciuri si ceva de imbracat(blugi, bluza etc)!:*. pup!

| protos87 a răspuns:

Probabil un elicopter cu telecomanda. Il gasesti pe amazon.co.uk pana in 250 RON echivalent in lire.

| claudia_6048 a răspuns:

Hmm...ai putea sa-ti comanzi http://shop.americaskate.ro/detalii-adidasi/fete/841-as324.html adidasi amerikan skate online la doar 100 de lei iar cu restul banilor... dulciuri:D

| AlaBalaPortocala_3309 explică:

Pai, stau in Bucurest
si da, m-a intrebat mama ce vreau de mos Nicolae si eu am inceput sa ma gandesc...( ma gandeam la un aparat foto, dar unul misto costa peste 600 lei) citindu-mi gandurile :-l mi-a atras atentia ca nu ar vrea sa coste mai mult de 250 lei big grin
si pentru uni mai putin politicosi waiting posibilitatile depind de la o familie la alta

| AlaBalaPortocala_3309 explică:

Si nu am spus ca vreau un cadou care da coste 250 lei
ci sa nu depaseasca