| OnutzaMikutza a întrebat:

Am 14 ani si sunt Belieber (fana Justin Bieber) si de fiecare daca cand cineva observa asta incepe si il injura si spune lucruri naspa despre el! Mie nu imi place asa si ma supar!

Voi ce parere aveti despre el?

5 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

1.Nu-mi place și nu sunt o fană de a lui, dar n-aș insulta niciodată un fan de al său, doar cei fără minte pot să facă așa ceva.
2.Nu te mai supăra când auzi așa ceva pentru că nu trebuie să avem toți aceleaș păreri și pentru că n-are rost și nici nu dovedești că ești inteligentă dacă te superi pentru un nimic.
Sper că te-am ajutat!

| hello5 a răspuns:

Nu sunt o mare fana, dar cred ca nu ar trebuie sa iei in seama ce spun toti tampitii. Daca chiar iti place, apara-ti artistul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba, cu el n-am nimic, dar am cu voi, roboteii astia mici care va luati cele mai proaste exemple si le urmati orbeste declarand ca sunteti fani infocati.
Bun, iti place Justin Bieber, dar nu trebuie sa te numesti "Belieber" (ce pusca mea o mai insemnand si asta). Iti place, il asculti si gata. Cineva il vorbeste de rau, il ignori si gata. Oamenii nu au aceleasi preferinte, cate injuraturi si jigniri am vazut si eu la adresa Adei Milea, dar ce sa fac? Ignor si nu ma declar un "Belimilea" sau ceva de genu' asta.

Răspuns utilizator avertizat
| Snowfall a răspuns:

Oamenii, evident, au pareri diferite si tu nu ar trebui sa te mai superi din cauza asta. Daca cineva zice ceva urat ii spui pur si simplu ca e parerea lui si nimic altceva, ca tu ai alta parere si ar trebui sa incetati sa discutati despre subiectul respectiv.