Cea mai bună dietă e mișcarea pe care o poți face și fără fitness. În rest lasă fastfood și nu te înfometa.
Eu oricum aș lua acel cuvânt "puțin", zi-o pe șleau, ești grasă. În rest e nevoie să îți accepți caracterul și să nu îți faci situația mai rea decât e. Mă întreb ce înțelegi tu prin a fi plictisitor?
Poate nu ai subiecte comune sau poate ești introvertită și puțin timidă. Eu nu vorbesc mult de asemenea cu oricine, vorbesc mult cu persoanele pe care le consider cu adevărat apropiate(care nu sunt prea multe). Să știi că faptul că nu vorbești mult nu te face nici pe departe plictisitoare, gândești tu prost, consider că dacă ai putea să te simți în largul tău ți-ai da drumul la gură căci sunt incredibil de multe lucruri despre care poți vorbi. Tu poate încerci să vorbești dar încerci probabil prea din greu, să ții minte că dacă simți să deschizi gura și asta te face să te simți în largul tău atunci fă-o, dacă nu mai bine taci că o dai mai rău dacă începi să vorbești și te simți rău făcând asta, atunci devii plictisitoare(dar asta nu înseamnă că tu ești cu adevărat așa).
Si cintarul nu era de acesta degetal dar de altul.Si poate si adidasi au adaugat greutate.
Eu am 1.56 si cum sunt inalta deja nu cam.Nu par grasa, dar oricum nu imi place trupul meu de aia vreau sa ma schimb.Sa imi piermit multe lucruri.Dar din cauza la forma trupului multe lucruri imi impiedica.
Fastfood-uri nu mananc numai cand gatesc eu acasa.Dar pe la pizza, mack nu am duc.
Nu ai nevoie de bani ca sa slabesti sau sa arati pefect, ai nevoie de vointa doar!
daca te apuci de alergat zilnic cate 5k, vei reusii sa dai surplusul de greutate jos si sa arati minunat la anul in primavara.
daca sari coarda in casa, in zilele friguarose, macar jumatate de ora, iarasi arzi calorii.
Daca faci genoflexiuni cate 200-300/zi sau flotari cate 100-200/zi, iarasi consumi calorii si pierzi din greutate.
deci, nu-ti trebuie nici macar 1 leu ca sa slabesti, trebuie doar sa tai din portiile de mancare si sa faci multa miscare.
Ambitia si vointa sunt cele care te ajuta in cazul asta, nu banii!
din punctul meu de vedee, nu ai nici o scuza din lumea sa fii grasa, sau plinuta, atata vreme cat nu ai coloana fracturata sau mainile si picioarele in ghips, poti sa faci miscare si sa dai jos!
De ce sa fii ca toate fetele? Fii ca tine.Eu nu cred ca esti plictisitoare pur si simplu iti este frica si asta te impiedica sa te deschizi si sa comunici, sa arati cum esti tu cu adevarat.Cat despre aspectul fizic asta i ultima ta problema. Fizicul ti l schimbi usor cu personalitatea e mai greuSportul si o viata sanatoasa nu costa bani.Mananca fructe, legume, nu trebuie sa cumperi cine stie ce pur si simplu mixeaza le in asa fel incat sa ti si placa si nici sa nu depaseasca bugetul.De exemplu dimineata cereale cu lapte bagi si niste fructe feliate acolo in castron,pranz orice legume ai prin casa la cuptor,pe grill,crude cu carne fiarta(nu manca prajeli)si seara o salata cu de toate,ou fiert,carne,porumb,branza, mazare, morcovi, pasta, masline etc orice iti place.Parerea mea e ca la 14 ani nu ai nevoie de dieta ci doar de un stil de viata sanatos si putina miscare.Fa ti un program de care sa te tii gen luni imi lucrez picioarele si fundul, marti abdomenul, miercuri bratele si spatele si faci acasa.Bea multa apa si ramai pozitiva si eu am trecut prin aceeasi problema ca tine si aveam impresia ca viata trece pe langa mine degeaba deci stai linistita ca se rezolva toate. Daca as putea sa ma intorc inapoi la 14 ani crede ma ca as face o si as trai altfel fara probleme si stres inutil. Faptul ca esti mai timida se datoreaza faptului ca nu vezi potentialul pe care il ai in tine, nu are nici o treaba ca esti mai plinuta, multe persoane cu kg in plus sunt foarte sociabile si pline de incredere deci nu i asta problema.Eu iti dau niste nume si daca poti da un research pe google si pe youtube.Cred c o sa te ajutePera Novacovici, Ursula Sandner, Taher Sonu, Andy Szekely.
Petrece-ti timpul pe afara cu acele prietene, bucura-te de copilarie care este pe sfarsitr, bucura-te cand inca mai ai timp si pentru tine, fii sociabila, nu respinge nicio persoana care vrea sa vorbeasca cu tine daca te simti singura. Gaseste-ti o ocupatie, un hobby care sa-ti ocupe timpul, in care sa te implici pentru a nu te mai ingrasa, stand in casa ai tentatia sa iti ocupi timpul cu ce este la indemana, mancarea. Ai grija de tine!