| roxana1234567890 a întrebat:

Am 14 ani si sunt complexata de inaltimea mea...am 1,60 sau mai putin si sunt cea mai scunda din clasa..si ma simt rau cand colegele mele se uita ciudat la mine si apoi spun ca,, ce mica esti..parca erai mai inalta,,sad...ce sa fac? exista medicamente..sau sa consult medicul de familie? voi ce ma sfatuiti sa fac?
Dau funda

4 răspunsuri:
| InVPent a răspuns:

"Minioanele" sunt muuuuult mai drăguțe decât girafele care defileaza prin oraș. Dacă nu ai părinți înalți nu ai ce să faci. Nu îți bate capul cu ele. Tipele scunde sunt așa de cuuuuteee! puppy dog eyes

| BlackRose03 a răspuns (pentru InVPent):

N-ai sa vezi fotomodele scunde sub 1.70. Poate fetele scunde sunt mai dragute, dar intre frumos si dragut e o mare diferenta.Prefer o fata frumoasa, inalta si bine dezvoltata in locul unei fete scunde si drăguțe.

| SofiaAbigail a răspuns:

Daca parintii tai sunt mici de statura atunci din punct de vedere genetic si tu ar trebui sa fii.Scuze ca nu ti.am venit cu o solutie..Incearca sa gasesti partea frumoasa+ca pana la 21 de ani si putin dupa omul mai poate inca sa creasca. Funda? :*

| Anonima26 a răspuns:

Eu am 19 ani si am 1, 60, cred ca la 14 ani esti bine, oricum te mai dezvolti pana la 18-19 ani.