| ana4745 a întrebat:

Am 14 ani si sunt fata. Tot mai vorbesc cu baieti, dar daca vreau sa ma bag pe combinatii cu un baiat, merge doar cateva zile sau maxim o luna, dupa ma lasa pe delivered sau imi iau block. Nu inteleg de ce, adica totul e bine si frumos si ma trezesc cu block. Ce motiv ar avea daca e totul bine? Nu-mi dau seama daca am eu vreo vina sau ceva

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Tu nu ai nici o vina in afara ca ai DOAR 14 ani... laughing Probabil inainte sa va combinati nu stiu varsta ta apoi afla si BLOCK! Simplu nu-i asa? Ai rabdare sa ai macar 16 ani apoi vei vedea ca nu iti vor mai da block!

| dullcat a răspuns:

La varsta aceasta e cam dificil sa existe maturitate in comunicare.Nici macar comunicarea nu exista.De aceea vezi numai astfel de scenarii in care unul din cei doi ramane pe seen sau primeste block, pentru ca e mai usor asa, mai comod, decat sa justifice ce anume nu mai merge, de ce se doreste o despartire etc.

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca esti fetita foarte mica si nu intelegi ca NU ai voie sa te dai la baieti si nici sa-i hartuiesti pe altii.

Pune mana pe carte si invata, lasand baietii in pace, ca esti mult prea mica pentru asa ceva.

Tu nu ai parinti sa te supravegheze?