| divinuu a întrebat:

Am 14 ani si vreau neaparat pierce in limba. M-am interesat de posibilele riscuri si reguli de igiena si m-am hotarat sa-mi fac.Cunosc cateva persoane care ar putea sa-mi puna, dar totusi as vrea la salon.Am inteles ca nu ai voie decat daca ai peste 18 ani, in caz contrar mergi cu unul din parinti.Ai mei nu prea vor, deci ma indoiesc ca ar veni cu mine. Daca as da o spaga ceva.totusi nu vreau sa se infecteze.Macar sunt sigura ca daca dau mai multi bani e lucru bine facut.Mai ales ca banii nu sunt o problema. Ce spuneti? Sa fac pe gratis la prieteni(care au mai dat alte pierce-uri), sau la salon?

Răspuns Câştigător
| Adya20 a răspuns:

Din pacate daca mergi la salon trebuie sa fy insotita de un adult, stiu ca esxact asta nu vroiai sa auzi dar nah.atata timp cat esti minora astea sunt conditiile.Eu am pierce in limba de la 15 anihappy, mi-am asumat toate riscurile! Acum nu te gandy ca te sustin neaparat dar nici nu te descurajez! Daca vrei totusi sa-ti dai apeleaza la cineva care ai incredere si care stie sa dea.Gandeste-te ca daca nu iti da bine pierce-ul risti sa ramai fara simtul gustului.cum a spus si piroo mai jos trebuie sa fie totul steril! Nu te joci cu chestii gen pentru ca la inceput pare o joaca dar hai sa nu ne jucam cu sanatatea noastra.Sa nu ai impresia ca daca e in gura nu se vede,, mai devreme sau mai tarziu or sa-si dea seama si parintii tailaughingasa a fost si la mine. m-au pus sa-l scot dar nah. ce i-am ascultat? In prima faza poti fy sasaita, raraita.sau zazaita, nu glumesclaughing E bine sa sty tot daca tot te-ai decis, sa nu dormi pe spate pentru ca o sa fie o greutate pe limba si vei avea impresia ca o inghiti! si poti sa te ineci cu limba, dormi intr-o parte sau pe burta! S-ar putea a 2-a zi sa te trezesti cu urma dintilor pe limba deci nu trebuie sa te panichezi! Nu te juca cu pierceul ca risti sa ti se umfle limba.
Timp de o luna limba ta o sa capete o culoare galbuie. iarasi nu trebuie sa te panichezi este absolut normal dar te poti spala cu periuta pe limba si trebuie sa te clatesti cu apa de gurahappy
Inca ceva daca te pun ai tai sa scoti pierceul si te controleaza faci urmatorul lucru:scoti biluta de sus si lasi pierceul acolo, cand scoti limba pierceul ramane tot acolo dar nu se vede, iti spun asta pentru ca s-ar putea sa te puna sa scapi de el! Daca totusi il scoti gaura se poate astupa in maxim 30 de minute.asadar ai grija.Si gandeste-te inainte de a-l avea. Mie imi spuneau majoritatea ca il pun de impresii sau ca sa fac prostii cu ellaughing nu frate! Idolul meu de pe vremea aia(de acum 5 ani )m-a inspirat.Nu ma face sa fiu mai speciala sau stiu eu ce dar ma simt bine.happy Sper ca ti-au fost de folos sfaturile mele, eu iti urez succes si daca mai ai intrebari referitoare la pierce imi poti lasa mesaj privat

9 răspunsuri:
| piroo a răspuns:

Buna Denisa
Si eu am pierce in limba, chiar acesta este al doilea laughing
Am avut prima data dat la un prieten dar l-am scos ca a trebuit sa ma duc la doctor si mama nu stia si nu vream sa afle.
Al doilea e dat pe o scara de bloc, intr-o noapte, si vreau sa iti spun ca nu am patit nimic, si este chiar totul ok.
Iti poti da la prieteni daca stii sigur ca au ceva experienta, eu primul mi l-am dat la un tip care. avea destule pierceuri pe el si a dat multe, deci a fost foarte ok.
La salon ai voie de la 16 ani cu parintii, sau la 18 ani singura
Dar intre salon si prieteni nu e mare diferenta, daca acei prieteni stiu sa dea, poate sa fie mult mai ok decat unul dat la salon.
Ah and btw, la salon nu primesc spagawinking a incercat un prieten si a iesit urat :\
Deci eu te sfatuiesc sa iei un pierce, o branula, anestezic daca ti-e frica laughing ( eu unul mi-am dat fara, pe al doilea ) si. spor la pierce. Te sfatuiesc insa sa fie curat pe maini persoana care ti-l da eventual niste manusi chirurgicale daca vrei sa fi sigura happy. Eu ti-am spus l-am dat intr-o noapte pe scara blocului fara anestezic, fara manusi, fara nimic, si e foarte ok limba mea incat si pierce-ul.

Succes, sa imi dai si mie un Mesaj sa imi spui ce ai facut pana la urma :p

| karellen a răspuns:

Probabil urmatoarea etapa in "originalitate" va fi arderea cu fierul inrosit in foc

| Liviu a răspuns:

Stai cuminte cu cercei in limba'
SI eu am vrut sa imi pun dar ...nu crd ca o sa imi mai pun
Eu am deja 2 cercei pe viitor sper ca nu o sa imi mai pun
Sau cine stie?
Te poti infecta aiurea...
Ramai cum esti e mai bine big grin
xD take care!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa fie super sa faci un sex oral laughing)

| piroo a răspuns:

Auziti, voi sunteti patetici. Fata a intrebat ceva, fiecare face ce vrea, este viata lui, ce tot veniti voi sa comentati aici? V-a cerut un sfat nu sa faceti misto de ea, mai terminati-va ca nu sunteti interesanti, ba chiar doar niste. sa nu zic ce happy

| Adya20 a răspuns:

Multumesc pentru fundita! Sper ca ti-au fost de folos sfaturile mele! Nu trebuie sa ty cont de lume de fapt ci de tine si ceea ce-ti doresti tu! Iar pentru anonim am un mesajbig grinaca ai pierce in limba nu este o regula ca trebuie sa faci oral! Documenteaza-te apoi vorbeste despre altii dar e clar ca esti inhibat de ceva de asta tot comentezilaughingpatetic! Uite asa cred unii ca ne afecteaza niste cuvinte! dar de ce sa plec urechea la un necunoscut care are si probleme "la head" pe deasupra?laughingca sa nu mai vorbim de faptul ca n-a avut curaj sa-si arate adevarata identitate deci. looserlaughing Nu te lua dupa vorbele pe care o sa le auzi, asta e lumea.invidioasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.am 16 ani si d o sap am pierce in limbabig grinnu l-am facut la un salon... mi l-a facut un prieten normal cu ustensile sterilizate manusi tot ce trebuie si nu mi s-a infectat. mi-a dat cu ceva spray p limba d mi-a amortzit-o si nu am simtit mai nimichappynu am vb shod ap deloc. putin sasait dar nimeni nu si-a dat seama. d umflat mi s-a umflat putin...nu am avut dureri doar cand mananc ma sacaie putinbig grin.si eu la inceput am fost foarte speriata.am citit o gramada d articole p net despre pierce despre ce am voie si ce nu dar nu-i chiar asa greu mi l-am facut seara iar a doua zi am mancat ciorbe placintelaughing cam d toate doar ca nu puteam mesteca repedebig grindeci daca iti doresticu adevarat sa iti faci pierce fa-owinking

| fatafaranume a răspuns:

Daca iti face un prieten care a mai facut nu are nimic big hug
si eu am
mi. a facut un baiatbatting eyelashes e in regula love struck si e misto :X