Esti mult prea tanar pentru asta, luand proteine te vei dezvolta rapid si te vei inalta rapid dar sunt si efecte negative.
Nu vei ajunge niciodata la potentialul de crestere de exemplu poti sa cresti brusc aproape 10 cm in cateva luni dar nai sa mai cresti niciodata in schimb asa te mai inalti 20 cm (ca exemplu) pana la 19 ani.
Masa musculara se dezvolta dar fiind tanara nu o sa aiba o capacitate la fel de mare o sa fi practic o punga cu carne.
Organele genitale sunt in pericol sa nu-ti se mai dezvolte.
Iar daca nu faci sport vei ajunge obez si probabil la batranete iti vei plange viata ca nu ai facut ce trebuia la timpul potrivit.
Deci raspunsul meu l-ai aflat.
Nu e delloc bine
risti sa ai problema mari mai bine fa sport din greu si tot e mai bine.asa ceva saa nu faci in niciun caz e foarte rau ptc poti avea boli. de la 18 ani poti sa faci dar acu ar fi foarte rau.
Daca vrei sa-ti creasca musculatura du-te la sala si fa exercitii, nu baga pastile in tine.
Sa nu iei proteine sub nicio forma deoarece in cateva samptamani muschi scad si o sa iti atarne pieile am eu cativa colegi la mine in clasa, dar daca vrei neaparat documenteazate de pe net o sa afli mai multe detalii dar sfatul meu este sa nu iei, daca esti baiat destept vei intelege
anonim_4396 întreabă: