Vreau sa iti spun ca tias recomanda asta sa te duci la o prietena caci te poti infecta de multe boli cel mai normal du-te la cineva(doctor) e mai de nedejde, vreau sa iti spun ca si eu am multe semne din nastere chiar unul la frunte si incerc sa il acopar...in plus tu ai noroc, si cine o sa se uite la buricul tau? in plus poti sa spui ca asa e buricul tau asta eu zic te-ar face mai speciala daca cine iti va spune ceva tu vei sti ca nu esti ca celelalte si da doare foarte tare; cit despre igiena nu trebuie sa te scarpini sa pui miina si sa te speli doar sa stergi buricul cit de des poti cu spirt.Bafta!
Nu e vorba de e prea repede sau nu dar tu risti sa ai cancer! stiu niste pers care shiau facut si acum au probleme cu sanatatea! eu te sfatui sa nu iti faci!
Vreau sa iti spun ca tias recomanda asta sa te duci la o prietena caci te poti infecta de multe boli cel mai normal du-te la cineva(doctor) e mai de nedejde, vreau sa iti spun ca si eu am multe semne din nastere chiar unul la frunte si incerc sa il acopar...in plus tu ai noroc, si cine o sa se uite la buricul tau? in plus poti sa spui ca asa e buricul tau asta eu zic te-ar face mai speciala daca cine iti va spune ceva tu vei sti ca nu esti ca celelalte si da doare foarte tare; cit despre igiena nu trebuie sa te scarpini sa pui miina si sa te speli doar sa stergi buricul cit de des poti cu spirtBafta!
Diorrus întreabă: