anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si vreau sa invat sa ma dau cu rolele.Nu am invatat cand eram mica dar acum sunt decisa sa incephappyImi va fi greu? Nu mi-am cumparat inca rolele pentru ca nu prea stiu de care... Un sfat?big grin

Răspuns Câştigător
| Mirela a răspuns:

De silicon sa fie rolele, e foarte important caci daca iti iei de plastic[cu rotile de plastic]se aude ca si cum ai merge cu niste cutii de conservelaughing in picioare si te deranjeaza.Nu costa f mult km 100-150 de lei cele de silicon! Stii sa mergi cu patinele? Daca da, ai mare noroc nu-ti va fi greuwinking, dar daca nu ia pe cineva care poate sa te sustina sa in caz ca ai sa cazi. Sa nu te lasi pe spate daca cumva te dezechilibrezi. laughing eu era sa-mi sparg capul cu rolele ca ma dadeam pe sala in bloc laughingsi noroc ca a iesit un vecin si m. a prins, saracu om era in stare de soc laughingcaci el cum a deschis usa m-a vazut pe mine ca era sa cad si m-a prins! Sper ca nu te-am speriat :X oricum va fi foarte fain love struck. App daca ai un prieten roller roaga-l pe el sa te invete! big hug

4 răspunsuri:
| rodasa a răspuns:

Rolele sunt bune oricare ar fi, de invatat usor cel mult 4 zile eu te sfatuiesc sa iei cu tot cu aparatori sa nu-ti rupi ceva macar alea de la mana.imi dai si fundita plz? big grin

| Brianariri a răspuns:

I-ati role cu roti de silicon sunt mai bune decat cele din plastic si poti sa mergi mai repede cu ele si nici nu se aude... poti sa faci si miscari cu elebig grin

| Tigro a răspuns:

Nu. happy
Chiar e foarte usor. Vei invata repedewinking Eu la 7 ani am invatat.
Iesi cu cineva care te poate tine ( adica sa te sustina, in caz ca, cazi ). Nu e mare lucru.
succes :*

| Simona96 a răspuns:

Fii sigura ca o sa reusesti. pe mine nu m-a invatat nimeni.am invatat de la sine.nu iti fie frica si imagineasa-ti ca ai merge. o sa fie foarte simplu:* eu am role de silicon de 2 ani si inca mai sunt bune