| oaare a întrebat:

Am 14 ani sora mea doar ce a plecat la facultate si de cand ea a plecat ma cert foarte des cu mama si tata si de cand a plecat nu mai am cu cine sa stau in casa straight face ma fac de ras parintii intr'o zi m'au pus sa intru la 10 apoi la 9 apoi urmatoarea zi la 8 si nu stiu de ce la calculator ma lasa din ce in ce mai putin si eu nu stiu ce sa mai fac ca nu mai nici cui sa ma mai descarc daca sora mea e plecata chiar daca as vorbi cu ea pe mess sau la telefon nu ar fi acelasi lucru straight face si as vrea sa se intoarca si sa ramana dar ma gandesc ca daca a plecat ea nu o sa se mai intoarca in casa asta decat o data la nu stiu cat timp si nu o sa mai petrec la fel de mult timp cu ea ca inainte...si toti prietenii mei parca se indeparteaza din ce in ce mai mult de mine straight face nu am cui sa ma descarc dati'mi un sfat ceva va rog poate ma puteti face sa ma simt mai bine confused

Răspuns Câştigător
| Axel10a a răspuns:

Si eu am un frate care a plecat in danemarca
te pedepsesc din cauza suparari si a tristeti lor

4 răspunsuri:
| federerdinamo a răspuns:

Pai te baga la 9 seara in casa? Acum e scoala cat ai vrea sa te mai lase? Nu mai suntem in vacanta. Trezirea va roghee hee. Pai incearca sa discuti cu mama, ea poate u mult mai intelegatoare...sora ta se va intoarce o data si o data si veti mai vorbi...mult succeswinking

| BubuLina999 a răspuns:

Mda si sora mea a plecat la liceu si e dion ce in ce mai greu pentru mine deoarece mereu vb cu ea ne povesteam lucruri...acum nu mai e asa ...si parintii mei s.au schimbat putin dar eu incer sa-mi vad de scoala. apropo si eu am 14.inceara sa vb cu prietenii sa radeti., eu asa fac mereu, si incearca sa nu te carti cu parintii ca apoi o sa te simti si mai singura. tu ai grija de tine, de scoala. ca pana la urma ai viata ta si trebuie sa o traiesti.

ai grija de tine pa pa

| Alex0194 a răspuns:

Stai linistit ca se poarta ceva mai exigenti cu tine deoarece ai scoala si daca zici ca ai 14 ani asta ar insemna ca esti in a 8-a nu? Mi se pare si normal sa aiba pretentii ca esti in ultimul an de generala si trebuie sa intri la un liceu bun. Bafta

| oaare explică:

De fapt sun clasa a9-a pentru ca am fost data de la 6 ani la scoala si sunt fata iar soramea a zis ca nu se mai intoarce in braila (din braila sunt eu) a spus ca va ramane in bucuresti...