| Puffy33 a întrebat:

Am 14 ani, tin foarte mult la un baiat relatia noastra cand e mai apropiata cand e mai rece. dar am auzit ca daca te culci cu un baiat ii trezesti interesu pentru tine, sau il faci sa tina la tine sa simta cvea pentru tine. urmeaza balul bobocilor si cred ca voi merge si eu dar nu e nimci sigur si cred ca va fi si el, ar fi bine sa imi incep viata sexuala cu el la 14 tinand cont si d efaptul ca e baiatul la care tin foaret mult big grin si are 18 ani.

3 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Ai auzit foarte prost. Nu fa prostia sa te culci la 14 ani, mai ales cu un baiat mai mare. Ce ai auzit tu e doar vrajeala, pe jumatate, se intampla ca un baiat sa tina la o fata cand se "culca" sau mai degraba cand face dragoste cu ea, daca au o relatie serioasa, nu asa terchea-berchea. Distreaza-te la balul bobocilor, dar nu fa sex cu un baiat doar ca sa ii trezesti interesul, o sa creada ca esti usoara. O zi faina.

| andramaria73 a răspuns:

Nu este o idee deloc buna.Eu a tot 14 ani iar iubitul meu are 19 ani relatia noastra se mai si raceste dar este ok ...Suntem impreuna de un an de zile si inca nu am facut nimic din cauza diferentei de varsta daca cu adevarat baiatul acela te iubeste nu il va interesa daca acum nu ati face sex pentru ar trebui sa respecte corpul tau.La varsta asta organele nu sunt bine dezvoltate incatsa treci la un pas atat de important... Trebuie sa ai incredere in relatia ta si sa astepti ca timpul sa treaca si rezolve lucrurile

| Iamnotme a răspuns:

Nuuu!
Gandeste-te la tine, nu la el!
Vrei sa te culci cu el doar ca sa te placa? really? straight face