Din curiozitate doar.Sau pentru ca prietenii, colegii o fac deja si trebuie sa va adaptati si voi "modei". Organismul tau nu simte nevoia de asta, stai linistit. Eu zic sa nu te apuci de la varsta asta de fumat ca iti faci praf plamanii.Las-o pe mai tarziu daca tot vrei sa iti satisfaci curiozitatea
Am exact 14 ani si sunt in aceiasi situatie fumez cu un coleg nu-mi place sa fumez fumez asa pur si simplu fara motiv dar ft putin nu-s dependent dar cand vad ca colegul meu trage dintr-o tigare pur si simplu o iau trag o data si gata adica nu inteleg care e marea problema nu-i nici o moda cum zic alti oameni pur si simplu zic dc nu, nu cred ca dintr-o jum de tigara ai sa mori cu un an mai repede numai prosti toata chestie e sa nu fii dependent sa fumezi doar asa de bascalie
Din curiozitate, anturaj si smecherie, pentru ca cu tigara in mana iti zic eu te simti mult mai smecher etc...Asa e la inceput dupa o vreme...
Eu iti sugerez sa te desparti de acei prieteni rau voitori!
Vei regreta mai tarziu...
E doar alegerea ta!
Buna,in primul rand acest viciu incepe din curiozitate si incurajat de anturajul in care esti, simti nevoia sa fumezi pentru ca tu crezi ca esti mai cool daca te apuci de fumat, fiecare face ce vrea cu viata lui, daca tu consideri ca simti nevoia de a fuma, nimeni nu te retine! bafta
Măi,genetic,nu este, poate curiozitatea dacă nu a-ţi mai fumat până acum sau necesitatea ne nicotină dacă sunte-ţi fumători.
Acum simtiti nevoia sa fumati, probabil o faceti din curiozitate sau e de vina anturajul dar peste cativa ani nu stiti ce sa faceti sa va lasati si nu puteti