| elektrix a întrebat:

Am 14 si sunt din Buzau, de un timp incoace o bat pe mama la cap sa-mi ia chitara si nu o pot convinge deloc nici macar sa zica "mai vedem" ea e ceva de genu' "ce iti trebuie tie chitara!", deci va rog care ma puteti ajuta cu sfaturi pentru a o convinge sau care stati in Buzau si ma puteti invata sa cant la chitara luati ID:niturares sau lasati-mi id vostru.winking

Răspuns Câştigător
| Cosmina_1622 a răspuns:

Ei pai zii asa mamei ta.Mamiiii ce faci? Da hai te rog ca vreau si eu sa invat sa cand la chitara si promit ca am sa iau note mai bune ...stii chestii din astea adica vrajeala din asta intelegi u!?laughing)

1 răspuns:
| YOLO3e333 a răspuns:

Pentru parinti nu este nu din cate imi aduc aminte.Eu zic ca daca o mai bati asa mult la cap nu o sa iti mai cumpere chitara.Si intr-un fel are dreptate "pentru ce iti trebuie tie chitara" daca nu ai putina influenta si determinare o sa te plictisesti repede de ea.Pana atunci incepe sa strangi bani din alocatie de la parinti si cand o sa ai ceva bani te duci la maicata si o intrebi daca vrea sa te ajute, sunt sigur ca nu o sa te refuze.In 3-4 luni numai din alocatie ai bani de o chitara cat de cat bunicica.