Bună,
Este o decizie grea de luat.
Te poți descurca și fără rude dar la vârsta ta nu este posibil să stai acolo singură.
Chiar este bine că îți place limba și țara dar eu te sfătuiesc să mai aștepți până la 18 ani sau chiar mai mult.
Până atunci poate vei avea un prieten de îndredere sau pe cineva dornic să vină cu tine.
Venitul este foarte important pentru a pleca într-o țară. Apucă-te de acum să faci economii.
La vârsta ta nu te putea descurca singură, îți trebuie ajutor.
Sper că te-am ajutat!
Succes!
Pai daca nu ai nici rude aclo care sa te astepte eu nu prea vad cum ai putea poate doar cu parinti intr-o vacanta si eu plec la vara in spania dar la verii mei sunt 3 si au fiecare cate o casa iar biltu nu mai stiu sigur cat este cu autcaru ca cu avionu nici nu cred ca se pune problema nu dar si asa e destul de scump ca sa pleci intr-o tara nu iti trebuie sa stii numai limba bineinteles ca te poti descurca mult mai bine cunoscando dar trebuie sa inveti sa te documentezi in legatura cu orasul in care o sa, ergi si mai multe
in orice caz discuta cu parinti tai si puteti merge impreuna in vacanta intr-o statiune acolo pentru ca singura la 15 ani nu ai cum sa te duci. sper ca te-am ajutat
Pai tu la cine stai? ai buletin daca ai 15 ani cine tea luat in spatiu? adica pe ce str locuiesti tu bloc apartament, etc[in buletin scrie] cei ce te au sub tutela trebiue sa semneze ceva si s-a rezolvat dar trebuie sa fie cineva care sa te aiba sub tutela
scuza-ma ca iti spun dar e o intrebare penibila
daca nu ai rude aici nu cunosti pe nimeni la cin vrei sa vii
parinti tai sunt de acord? cum vrei sa vii daca nu ai venit
ce sa faci aici?
PS: eu sunt in spania
Din partea mea bravo pentru alegere si eu ador si tara si limba. dar cum spui si tu ai nevoie de venit altfel nu cred ca poti. cam atat si mai incearca poate gasesti o solutie
Pai cum sa pleci doar ca iti place tara si limba? din ce ai sa traiesti acolo?
misauratcuviata întreabă: