Asteapta sa implinesti 18 ani, nu poti face asta acum. Si in Cluj sunt licee bune si e un oras mult mai frumos decat Bucuresti.
Nu, din pacate nu poti sa te muti fara parinti la 15 anisori, nicaieri.
Te sfatuiesc sa pui mana serios pe carte si sa inveti pe rupte, ca dupa terminarea liceului sa poti merge la o facultate in Bucuresti, daca asta iti doresti, desi eu cred ca Clujul are un potential mult mai mare decat Bucurestiul, iar imprejurimile sunt de vis, comparat cu asfaltul din capitala.
Trebuie săi ai foarte mare grijă dacă vrei săte muți cred ca ești un băiat conștien ca trebuie sa ai unde sta nu? La București nu-i ca la Brașov Timișoara Cluj eu am stat foarte mulți ani în București am fost în țară am locuit în București cu service-ul... și la București viața și oamenii de acolo sănt foarte diferiți poți întâmpina unele cartiere pe care sănt foarte periculoase și în ziua plină. Ai foarte mare grijă dacă vrei săte muți de unul singur acolo la o vârstă foarte mică pe care o ai și nu știu cum ai săte descurci dacă nu ai un venit din partea părinților tăi ai abia 15 ani. Ai grijă mare ce faci și fără înștiințarea părinților tăi nu lua o decizie săte mulți în București fără da aibă habar de tine pe unde ești pe unde te afli fiindcă fără ajutor alor tăi părinți nu ai cum săte descurci de unul singur.
Ai unde sta locui la București? Ști cum este la București? Ai mai stat la București? Ai un venit niște banii si un loc sigur unde săte duci la chiriei să-ți continui liceul? chiar îmi pare sincer cu Adevărat rău că nu-s de acord părinți tăi cu tine să-ți poți continua liceul la București dar ai mare grijă ce faci să nu iei o decizie în care îți vei face rău discută vorbește cu părinți tăi cel mai bine pentru tine. Dacă ai unde locui la o mătușa un unchi la București atunci poți să-ți iei inima în dinți și sa mergi sa locuiești cu mătușa ta unchiul tău în felul ăsta bine înțeles o sa poți face liceul la București.
misauratcuviata întreabă: