anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani și am 60 de kg... sunt grasa? ar trebui sa țin o cura de slăbire? și îmi plac dulciurile. si acum merg la dansuri sportive. si beau ceai fara zahar si maninc foarte putina piine... dar mi se pare mult ca la 15 ani sa am tocmai 60 de kg

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Depinde de inaltime si de conformatia corpului tau. Daca ai de exemplu in jur de 1, 70, nu este nicio problema. Daca esti mai mica de statura din nou, depinde ce proportie din masa corporala e tesut adipos si cat tesut muscular.happy Mai bine consulti un medic pentru a te convinge daca e bine sau nu si apoi sa iei masuri daca e nevoie.
>big grin

6 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Depinde ce inaltime ai si ce conformatie ai. Poti sa ai 60kg si sa arati de 55kg(cazul meulaughing) eu am 1, 65 si 61kg.(si multi cred ca am 55 kg)

asa ca depinde ce inaltime si ce conformatie aihappy

| Buburuzza a răspuns:

Acum depinde si de inaltimea ta.big grin. cred ca ar trebui sa mai slabesti doar cateva kg big grin. poate ai si oasele destul de grelebatting eyelashesdevil

| Elena1234456 a răspuns:

Nu cred ca esti, ce inaltime ai?

| NoAntidote a răspuns:

Eu am 13 ani si am 50 de kg! deci la tine e perfect!:*

| katherine_1054 a răspuns:

Am 1. 73 m in inaltime

| Florin_6699 a răspuns:

Buna tuturor.la femei standardu inaltime greutate este urmatorul
(1, 50m-- 43 -55kg), (152m--44-56kg), (1, 54m-- 44-57kg) am tot graficul si pentru femei si pentru barbati cei ce sunt interesati de standardul de greutate sa lase mesaj aici cu inaltimea si greutatea le spun eu daca e ok sau nu sau ce greutate ar trebui sa aiba la inaltimea X. in cazu de fata tu la 1, 73m ar trebui sa ai intre 55-69kg deci nu te ingrijora esti la greutatea ideala