Stai linistita! NU este o tragedie sa nu ai prieten la varsta asta si trebuie sa ai incredere in tine.
Te asigur ca majoritatea fetelor atunci cand o sa fie mai mature(adica pe la 18 ani) o sa regrete multe dintre relatii si o sa le para rau ca nu au mai asteptat.
O sa ai timp si de baieti si un sfat de la mine:frumusetea ea in ochii privitorului deci tu trebuie doar sa crezi in tine pentur ca nu toata lumea va zice ca esti frumoasa(fiecare cu gustul lui) important este ca tu sa crezi asta(ca esti frumoasa).
Hei, stai linistita nu esti singura si nici ultima persoana in situatia asta.
Eu spre exemplu am ajuns la recordul de a avea 17 ani si nu m-am sarutat cu nimeni E drept e baiat, dar nici la noi la baieti nu e o mandrie treaba asta
Deci desi nu te ajuta foarte mult, macar gandeste-te ca nu suferi de una singura. Ai sa vezi, imposibil daca esti o fata draguta sa nu iti gasesti la final un baiat pe masura. Adica "ce e al tau e pus de-oparte" si cu siguranta cand iti vei gasi un iubit, va fi unul care chiar sa merite dragostea ta
Eh lasale impace pe fete doar ele au prieten pentru ca s-au descurcat, fiecare din amicele si l-au cunoscut in diverse circumstante si asa vei pati tu numai ca trebuie sa lasi timpul sa treaca pana cand va iesi un om pentru tine. Unica problema e ca magari sunt mai multi decat intregi la minte pedofili, etc.
Stii se zice ca pe lume e o jumate pentru toti nu? O sa iti vina si tie randul iar asta ca mi-as dori si eu sa fiu in locu lor este o problema de gasca ceva genu hai si eu ca sa nu par aiurea sau sa nu par de gasca o sa treaca si nu cred ca chair toti baietii zic ca esti urata chair sunt foarte curios sa vad o poza cu tine.